reklama

Rosnące brzuszki

Właśnie, ja to się ze stanikiem nie rozstaje ... no chyba że na seksik czy do mycia - jakoś tak się przyzwyczaiłam że nie lubie spać bez (chyba że mąż jojczy ale to ubieram koszulke na ramiączkach i tak śpie). Tak że dziwi mnie troche ich wygląd :wściekła/y: A co do nóg - tak jak pisałam spódniczka to tak przed kolano najwyżej, a na plaże czy basen .... cóż nie chodzi się co dzień tak że to nie problem, w ostateczności mogą se tam być :dry:

reklama
ja mam dopiero 91 w pępku, ale w sumie termin na koniec marca to nie ma się co dziwić.

Dziewczyny, ja nie wiem jak wyglądają rozstępy :sorry2:, ale chyba mi się coś robi na piersi - wygląda jakby skóra się właśnie "rozeszła" ale tak pod jej pierwszą warstwą (cholera, nie wiem jak to opisać) i to miejsce to leciutki dołek, który jest różowy.
to gratuluje - własnie widziałaś swojego pierwszego rozstepa - z czasem zblednie i będzie zamiast rózowy - jasno cielisty (jesli taki kolor w ogóle istnieje;-))moje stare sa juz raczej srebrne dlatego raczej jestem pewna ze pojawiły sie nowe:dry::wściekła/y:

a jeszcze co do piersi - czy może zauwazyłyscie że Wasze cycusie pachna mlekiem....:confused:bo ja tak miałam poprzednio i mam teraz - zauwazył tez to mój kochany:sorry2:

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ubawiłyście mnie z tymi zapachami cycorków:-D:-D:-D. Ja nie zauważyłam, żeby moje pachniały mleczkiem:-D ale też mi leci siara.

Ja jeszcze (naszczęście) nie doczekałam się rozstępów, ale za to zauważyłam, że mam dziwne brodawki:baffled: takie rozlane:baffled: nie wiem czy mnie rozumiecie:confused: nie mają już zarysowania brązowego kółeczka-jak cyrklem tylko tak jakby się troszkę rozlał ten barwnik brązowy:baffled: szczególnie pod spodem brodawki. Jak myślicie to normalne?
No i mam bardzo dużo grubych żył na cycorkach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry