reklama

Rosnące brzuszki

Ja tez sie smaruje ale teraz tylko balsamem ujędrniającym z garniera
w poprzedniej ciązy wydałam kupe kasy na kremy na rozstepy i tak wyszły:dry::baffled:
podobno jak u kogoś maja wyjśc to i tak wyjda a żadne cuda im w tym nie przeszkodza:-(
a i w pępku nic nei przytyłam dalej mam 103 cm;-) ale skóra jest juz napięta :baffled:

reklama
Mnie wczoraj osłabiła babka w Szkole Rodzenia - tzn. położna środowiskowa.
Ogólnie to zanudzała strasznie i powiedziała że w 90% przypadków pojawic się mogą rozstępy. Ale to wsumie nic strasznego, bo z początku są fioletowo-czerwonawe ale puźniej satją się takie "śliczne" srebrzyste i to jest cudowna pamiątka dla mamuś po ciąży i dziecku. A mówiła to z takim zachwytem jakby to był cud natury i wręcz jakby rozstępy dodawały uroku każdej kobiecie! :wściekła/y::szok::wściekła/y:RANY!! :wściekła/y:

... a moj wujek uwaza ze kobieta z ogolonymi nogami i pachami to nie kobieta. Moze on i ta polozna sie znaja? :D
haahhaahhaahahahahhaahahaa! no nie mogę!

ja smaruję się oliwką pod prysznicem (ale w sumie to kilka minut ją wmasowywuję w brzuszek, piersi i plecy) i jak mi się przypomni to Ziajką na rozstępy. Wielce się rozstępami nie przejmuję (może na razie), ale wiadomo, że każdy chciałby ich uniknąć)

No i tak jak Niekat - dziewczyny znajome mówią, że najłatwiej ich dostać przy przenoszonej ciąży.

Ja na razie nie mam rozstępów, po poprzedniej ciąży zostały mi na piersiach ale na szczęście są mało widoczne:-), mam nadzieję, że tym razem też obejdę się bez a jeśli wyjdą to też chętnie oddam tej kolekcjonerce pamiątek:tak::-D

haahhaahhaahahahahhaahahaa! no nie mogę!

ja smaruję się oliwką pod prysznicem (ale w sumie to kilka minut ją wmasowywuję w brzuszek, piersi i plecy) i jak mi się przypomni to Ziajką na rozstępy. Wielce się rozstępami nie przejmuję (może na razie), ale wiadomo, że każdy chciałby ich uniknąć)

No i tak jak Niekat - dziewczyny znajome mówią, że najłatwiej ich dostać przy przenoszonej ciąży.
dlatego marzy mi sie urodzic przed terminem.... byle nie za wczesnie:dry:chciałabym tak gdzies w 38 tc czyli w pierwszym tygodniu marca... ale obwaiwam się ze nie dam rady ,,,, choc mam plan...:tak:;-):-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry