reklama

Rosnące brzuszki

reklama
OK przkonałas mnie juz nigdy nie powiem ze wygladasz jakbys sie dobrze najadła,a rozstepów faktycznie nie widac.Brzsio śliczniutki No a cycorki nie sa az tak małe kochana mam mniejsze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:moj ojciec sie zawsze nabiał jak mnie widział w stroju kąpielowym a Ty gdzie z tymi sliwkami paradujesz.....:baffled:

Weronika, brzuszek fajny :tak: A rozstępy nie są duże.
W poprzedniej ciąży chyba 2 dni przed porodem zrobiło mi się takie słoneczko wokół pępka. Teraz nowych nie widzę, ale te stare robią sie takie przekrwione. Nie wygląda to ładnie :-( I pojawiła mi się delikatna brązowa linia.

Weronikaa, no troszkę urósł ten brzusio w porównaniu z ostatnimi zdjęciami, ale i tak nie jest duży - bardzo fajnie wyglądasz:tak::tak: Napisałaś o tych rozstępach, więc zrobiłam zbliżenie, szukam, szukam, szukam i nic nie widzę:szok::szok: skoro rozstępy są takie niewidoczne, to może i ja mam a nie wiem:-D:-D

weronikaa-brzusio superowy:-) a cycusie to na poczatku widac ze duze a jak brzusio robi nam sie wielgachny to praktycznie zawsze nam sie traca;-) poczekaj jak urodzisz co brzusio spadnie:-D:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry