reklama

Rosnące brzuszki

śliczne brzuszki:-):-):-)kwitnąco wyglądają te nasze mamy marcowe:-):-)

ja niestety sie nie pochwalę, bo nie mam aparatu:-(ale może przed rozdwojeniem jeszcze mi się uda cos cyknąć..

Marteczka a ja mam taką ciekawą sytuację, że spodnie i spódnica ciążowa mnie dość mocno uciska (rozmiar ok, ale ten pas mi na brzuchu przeszkadza) i najwygodniej mi w moich starych poczciwych biodrówkach... choć teraz to problem z głowy - leżę sobie w dresikach i tyle:-)

reklama
Niekat, Siwona ,Kasik Sliczne brzusie!!!! kasik faktycznie te kilka kilosków to tylko brzuszek Ty po porodzie chyba niedowage bedziesz miała kochana:-D
Ja tez o normalnych portkach dawno zapomniałam od listopada ciązówki bo w koncu zaczełam w jakies wchodzic a nie sie topic.Wczesniej nosiłambojówki o rozmiar wieksze a moje dziny tez jakos w pazdzierniku pozegnałam

Co za śliczne brzusie u ślicznych mamuś:tak::tak::tak:
Zauważyłyście, że wszystkie marcóweczki sie trzymają?? żadna się nie roztyła ponad miarę i każda wygląda rewelka??:tak::tak:

Hejo dwupaczki:-) dzieki wielkie:-) co do spodni to mam takie 2pary "gum" spodni co sa baaardzo podatne i maja nizszy stan to smigam w nich po domku ale na wyjscie to mam typowe ciazowki:tak: bo inaczej nie da rady!
befatka-wiesz jak tak latam calymi dniami za tym moim Aruskiem a ma ostatnio taki motor w tylku ze nie wyrabiam :baffled::laugh2:bo mezus z pracy na mieszkanko idzie robic to nie mam kiedy przybrac bo to co zjem slodkiego to ucieka gdzies sobie no a po porodzie to waga jak waga tej obwislej skorki trzeba bedzie sie pozbyc do wakacji z brzusia ;-) siwona-brzusio tez nie wielki fajniusi:-):tak:

:-(..ja też nie mam..Ale nie mam aparatu...tylko taki zwykły..
Za to chętnie oglądam wasze...Sa śliczne! takie piłeczki..no i super wyglądacie dziewczyny..

dev067pr___.png

Pierwszy dzien 35 tc, synek i mama w porannej fryzurze :-D
Ewa moze ktos ze znajomych mogl by ci pstryknac foto?

Załączniki

• a 014.jpg
    a 014.jpg
    131,3 KB · Wyświetleń: 94
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry