• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

Mi czasem puchna palce u dloni, szczegolnie jak sie zrobi bardzo cieplo
a dzisiaj doszly mi bole piersi...chyba sie mleczarnia szykuje...czy w staniku czy bez i tak boli.....Mam wrazenie ze piersi urosly mi o kolejny numer...ajjjjcc
Dla mnie wieczory tez najgorsze, padam z nog....
a w nocy tez mi sie ciezko przekrecac z boku na bok....
Ja jeszcze troche musze pociagnac....

reklama
To ja się dołączam do ogólnego narzekania :) u mnie spuchnięte nogi - moje najnowsze marzenie to kupić sobie po porodzie jakieś ładne buty o dwa numery mniejsze od adidasów które jestem zmuszona teraz nosić :D no i nasilają się dolegliwości palców rąk - zwłaszcza prawej - dłonie też puchną i mam gorsze czucie w opuszkach - takie drewniane i kłuje jakby drętwiały cały czas. Noce to mi się nawet udaje przespać- czasem wstaję raz na siusiu a czasem wcale - jak leżę to tak Karolek nie uciska mocno na pęcherz, gorzej jak siedzę albo wstaję - wtedy latam co chwila...Ale z tego co widzę może być jeszcze gorzej :D ale ja mam nadzieję że jeszcze co najwyżej 2 tyg i koniec :)

A mnie piersi bardzo bola....miejsce pod piersiami....nie moge nosic stanika w ogole...bo mi sie wrzyna bardzo....
Ja to jeszcze pewnie 4 tygodnie....I mam nadzieje ze nie bedzie duzo gorzej...

dziewczyny nie chce starszyć ale ostanie tygodnie sa najgorsze!!! Człowiek puchnie, mi osobiście drętwieją ręce, nie moge spać, każdy ruch dziecka boli.... A cała ciążę znosiłam super. Dopiero koło 37 tygodnia tak mi dopiekło. Teraz już tylko czekam i czekam i chyba poczekam...... ( a całą ciążę brałam Luteine i kaprogest i aspargin i miałam nie donosić :))

Gluszek nie strasz.... ;D ;D ;D ;D
ja juz mam klopoty ze snem...Mateuszek wierci sie strasznie i nie daje mi spac...
a dzisiaj pierwszy raz zlapal mnie skurcz nogi nad ranem...wyskoczylam z lozka zaraz i ledwo moglam noge rozprostowac...

Agaciulka28 ma jutro cesarke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajmy za nią kciuki żeby wszystko było ok z dzidzią. Następna mamuśka na liście dojdzie. Jak tylko coś będe wiedziała jutro to odrazu napisze!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry