Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agaciulka urodziła zdrową dziewuche!!!!! 3kg, 52cm, 10 punktów :laugh: Obie dobrze się czują, teraz trwa nauka karmienia piersią ;D GRATULUJĘ!!!!!!!!!!! Jak tylko odpoczną wyśle mi Agaciulka zdjęcia i napewno je zaraz po odebraniu umieszcze
ell, no w sumie wczoraj juz rodzilam, ale skonczylo sie na rozwarciu, wypadnieciu czopa, skurczach i.......zaniknieciu skurczy
czyli ekscytujaca noc po ktorej nastapil nudny dzien ;D
ale moze jeszcze uda mi sie jakies skurcze wyprodukowac
musze sie otrzasnac z szoku
AGATATJE CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA WIADOMOŚĆ O TYM,ŻE JUŻ MASZ PRZY SOBIE, NA RĘCACH SWOJE MALEŃSTWO...CZAS NA CIEBIE....TO JUŻŹ TUŻ TUŻ....TRZYMAJ SIĘ!!!!!!!!!!
dzieki Olu, mysle, ze jak ochlone po wczorajszym to sie rozkreci wszystko i jedno juz wiem:
nie jezdzic do szpitala za wczesnie......co prawda to ciezko powiedziec, ale teraz umiem juz jakos ocenic bolesnosc skurczy.
a najgorsze ze ciezarnym kaze sie liczyc odstepy miedzy skurczami, my sie chyba za bardzo tym przejelismy
ogolnie rzeczywiscie musi niezle lupac zeby juz trzeba bylo jechac ;D
ale nigdy nie wiadomo