reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

reklama
Elma ,Asiorek....serdeczne gratulacje i caluski dla waszych pociech,niech rosna zdrowo!!!

Kamilala trzymam kciuki zeby poszlo szybko i bezbolesnie....ale chyba sie nie da:confused::baffled::-D

A ja dostalam smsa o 2:19 w nocy, ale wczesniej nie dalam rady wejsc na BB
Czesc. Tu Agnieszka22 z bb. Pragne doniesc, ze wczoraj o 21:10 przyszla na swiat moja coreczka w wyniku porodu naturalnego. Waga 3350, 54cm wzrostu i 10 pkt apgar :-) . Obie czujemy sie swietnie. Pozdrawiamy Ciocie z bb. Co nowego na forum, bo nie bylo mnie od srody.

Agniesiu gratulacje dla Ciebie i coreczki. Duzo zdrowka.

Elma, Asiorek dla Was oczywiscie tez slowa uznania. Gratuluje coreczek.

Kamilala trzymamy kciuki. Mam nadzieje, ze masz juz to za soba. :tak:

Elu jak mozesz to dopisz u mnie, ze Robert dostal 9 pkt.
Niestety jeden mniej za kolor skory, ale to dlatego, ze jako wczesniak nie trzymal temperatury i jak byl przykryty to byl rozowiutki, ale jak tylko go odkryli to zaraz sinial. No ale po 2 dniach sie unormowalo. :tak:

reklama
Do góry