reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozdwojone Styczniówki 2007 i ich Maluszki :-)

GRATULUJĘ WSZYSTKIM DZIELNYM MAMUŚKOM! :-)

Czy wiecie może co nowego u Eli :confused: :confused: :confused: Czy już się rozdwoiła i tuli Filipka?

No i nierozdwojone mamuski... nie martwcie sie kochane i na Was lada moment nadejdzie czas i już lada dzień będziecie tulic dzieciąteczka :tak: :-) Trzymam za Was kciuki!

reklama
Xmamuśka ... ty się nie bój .... ja też tak miałam..... a powiem ci, że od kilkunastu lat bałam się porodu, a teraz ..... phi ! mogę rodzić ile wlezie :-) gorzej z tym gojeniem :wściekła/y: kupy nie idzie zrobić bez bólu, siedzę tylko na jednym półdupku ....... a taki poród to potrwa 1 dzień dzień, a zaś ten półóg wydaje się nigdy nieskończyc :-D Ale dam radę .... a co, nie :happy:

MariOla ja już jeden poród mam za sobą i nieboję się samego porodu tyle co wywoływania i męczarni która może zakończyć się cc której niechcem mieć bo jej to już się wogle obawiam:baffled:

Wielkie dzięki za wszystkie życzenia dla mnie i Mateuszka!!!
Serdecznie gratuluję wszystkim mamom które już urodziły swoje dzieciaczki:-) i trzymam kciuki za udane i szybkie rozwiązania pozostałych styczniówek:-) ...

Gratulacje dziewczyny, liczylam ze bede nastepna ale jak widac nie poszlo, staram sie nie myslec.... bo za bardzo mi odbija jak mysle...

dziś moja kumpela z bloku- Anetka, urodziła synka, Piotrusia: 4400g:szok: i 58 cm. To dopiero dzidziuś, co? Mam tylko nadzieję, że miała cc..... Mały podobno śliczny (no jeszcze by nie!;-) ) ale co najważniejsze cały i zdrowy: 10 pkt Apgar. No i oczywiście żarłoczek: przyssał się po porodzie i tak trzyma podobno do tej pory. :-D :-D :-D

dziś moja kumpela z bloku- Anetka, urodziła synka, Piotrusia: 4400g:szok: i 58 cm. To dopiero dzidziuś, co? Mam tylko nadzieję, że miała cc..... Mały podobno śliczny (no jeszcze by nie!;-) ) ale co najważniejsze cały i zdrowy: 10 pkt Apgar. No i oczywiście żarłoczek: przyssał się po porodzie i tak trzyma podobno do tej pory. :-D :-D :-D

Oczywiście Gratulujemy twojej sąsiadce:-) Dużego i zdrowego dzidziusia :tak: A co do wagi to ja jak byłam 09.01 u lekarza to mój ważył już 4 kilo:tak: niewiem ile urusł od tamtego czasu ale mam nadzieje że nie aż tak dużo, bo niewiem jak ja go urodze:no: :szok: a cc niewchodzi w rachubę:no: :baffled:

reklama
Do góry