reklama

Rozmazany test ciazowy

Witam, dzisiaj z rana robiłam test ciazowy który okropnie mi sie rozmazal, mimo, że robiony zgodnie z instrukcją. Nigdy nie mialam takiego problemu, zdarzyło mi sie to pierwszy raz, teraz po czasie widac tylko wyraźną kreske przy C, czy test mozna uznać za nieważny i do powtórzenia?

Okres mam mieć dopiero za 3 dni, niedawno korzystając z toalety zauważyłam przeźroczysty śluz i mam mieszane uczucia co do możliwości bycia w ciąży.

Załączniki

• 20191226_223433.jpg
    20191226_223433.jpg
    610,6 KB · Wyświetleń: 3 546
reklama
Ja zeobilam wczoraj popołudniu test ciążowy 8dni przed @, wyszedł negatywny ale rano chcąc go wyrzucić pojawiła się bardzo bledziudka kreska praktycznie nie widoczna, nie był rozmany. Jak myślicie będzie coś z tego? . Wiem że tyle wcześniej i po tylu godzinach wyjedzie nie miarodajny ale nie mogłam się powstrzymać. Powtórzę go w poniedziałek o ile wytrzymam 🙉 mam problemy z hormonami, miałam monitoring owulacji i na usg wyszło że owulacja była 🙂

reklama
Ja zeobilam wczoraj popołudniu test ciążowy 8dni przed @, wyszedł negatywny ale rano chcąc go wyrzucić pojawiła się bardzo bledziudka kreska praktycznie nie widoczna, nie był rozmany. Jak myślicie będzie coś z tego? . Wiem że tyle wcześniej i po tylu godzinach wyjedzie nie miarodajny ale nie mogłam się powstrzymać. Powtórzę go w poniedziałek o ile wytrzymam 🙉 mam problemy z hormonami, miałam monitoring owulacji i na usg wyszło że owulacja była 🙂

Myślimy, że dużo za wcześnie i po tylu godzinach jest niemiarodajny.
Powtórz test w dniu spodziewanej @.

Nie miałam jak ja zobaczyłam ale jak zaczęłam czytać różne posty w internecie i zaczęłam mieć, tym bardziej że staram się od dłuższego czasu wiec wolałam zapytać żeby się nie denerwować

Jak sama zauważyłaś - zaczęłaś czytać różne posty w internecie i zaczęłaś mieć wątpliwości.
To forum też jest w internecie i możesz tu dostać milion przeróżnych odpowiedzi, więc nadal nikt nie rozwieje Twoich wątpliwości.
Idź na betę, nie będzie niedomówień, a wynik czarno na białym ;)

Jak sama zauważyłaś - zaczęłaś czytać różne posty w internecie i zaczęłaś mieć wątpliwości.
To forum też jest w internecie i możesz tu dostać milion przeróżnych odpowiedzi, więc nadal nikt nie rozwieje Twoich wątpliwości.
Idź na betę, nie będzie niedomówień, a wynik czarno na białym ;)
Jestem umówiona na wizytę po świętach. Wolałam żeby ktoś kto to miał może podobny wynik testu po prostu upewnił mnie żebym nie siedziala jak na szpilkach. Dziękuję za potwierdzenie teraz będę spokojnie czekać na wizytę 😊

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry