reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ROZMIARY UBRANEK, SMOCZKÓW, PAMPERSÓW ITP.....

Ola nosi Pampersy 3. Wrócilismy do Pampersów bo kupiliśmy w Carrefourze taką mega paczkę 162 szt. i jestem zadowalona z nich. Brakuje mi bardzo gumeczki z tyłu jak w Huggies ale za to nie zbijają się jak tamte na środku. A chłoną dobrze bo i po całej nocy czuć, że cięzkie ale nie przemoczone i wszystko jest suche. A co do ubranek to rozmiar 62-68.

reklama
Dla Marty pampersy 3 już z miesiac temu za ciasne były... huggies 3 niby jeszcze OK, ale jak skończymy tą paczkę to wskakujemy w 4. U nas huggiesy się nie zbijają, wolę je od pampersów. Tylko ostatnio zdarza się, że rano przesika pieluchę- ale to po prostu sygnał, że już pora na większy rozmiar, tak samo było jak 2 zaczęły się robić za małe a w 3 rzepy się jeszcze nakładały :-) A ubranka 68-74.

Ojojoj... to chyba nie... a próbowałaś inne pieluszki? U nas myślę, że o to chodzi, bo było OK, dopiero teraz od kilku dni, i tak jak pisałam- jak zaczęła przesikiwać 2 to kupiliśmy 3 i problem zniknął.

u nas to przesikanie się czasem zdarzy po prostu jak się mocno wierci, siusia w dziwnej pozycji (wiadomo jak to facet ;) )albo jakas falbanka kiepsko się podwinie....ale używamy rossmann 3 i są ok - dużo większe od pampers 3- te juz dawno byly za male, ale pewnie i tak niedlugo przerzucimy się na 4 bo są od 7 kg

A my sie przeprosilismy z Pampersami i kupujemy Active Baby 3 i duzo mniej przesikuje i przekupuje niz Rossmanowskie...takze jestemy zadowoleni:))
Tez bym chciala kupic ta jumbo pack ale kolo nas w marketach nie ma...
Ubranka koncowk 62 i juz spokojnie 68...
a smoczka jak nie chcial tak nadal nie chce...

Beata wchodzić to wchodzą ale w pewnym momencie robią się płytkie i mało chłonne i za dużo nie trafia w pieluszkę :) a poza tym może ma Karolek grubsze udka albo trochę inną budowę...tak jak z nami - czasem różne fasony nam pasuję :)
Aniu to 3 też są w wersji active? pytam bo chcialam wypróbować , czym one konkretnie się rożnią?

reklama
no tak w końcu chłopak ma zawsze wiecej w majtkach heheee
Basiu z tego co ja sie orientuje to 3 są tylko w wersji active ja mam zawsze takie i innych nie widziałam

Do góry