reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
hahahahaAlka miała dzisiaj dzień przewrotek, ostatni upadek skomentowała: "nie ma ścięścia Aluta"![]()

Alka nagminnie wrzuca rybkom do akwarium różne cuda, wczoraj wrzuciła karty do gry, dostała ochrzan i mówi "asiam Pani mamo"
dzisiaj znowu wrzuciła coś rybkom, tym razem pionki do gry (chyba za mało rozrywkowe te nasze rybki), pytam się dlaczego znowu coś wrzuciła, a ta do mnie "bo Alunia jest brzydka i niegrzeczna"

dzisiaj znowu wrzuciła coś rybkom, tym razem pionki do gry (chyba za mało rozrywkowe te nasze rybki), pytam się dlaczego znowu coś wrzuciła, a ta do mnie "bo Alunia jest brzydka i niegrzeczna"

sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Hahaha, nie no, Alutka boska jest! Kolejna po Pszczole - teksty takie, ze pasc mozna 

Sara karmi "myśki" - nie mamy w domu myszy
ale kiedys ktos jej powiedzial, ze za lodowka jest myszka, no i wczoraj patrze co Sara robi, a ta wrzuca za lodowke cukier!
Pytam co robi, a ona, ze "kalmi myśki"

Sara karmi "myśki" - nie mamy w domu myszy

Sara karmi "myśki" - nie mamy w domu myszyale kiedys ktos jej powiedzial, ze za lodowka jest myszka, no i wczoraj patrze co Sara robi, a ta wrzuca za lodowke cukier!
Pytam co robi, a ona, ze "kalmi myśki"
![]()

Alka ostatnio śpiewa piosenki... np. "jadą, jadą misie.... pojechały do lasu, narobiły do szałasu..."
Domiska
Sierpniowa Mama'06
ijaaa Bedytko Alutka jest boooska
az sie czlowiekowi buzka smieje jak czyta 

Sandra hihi widze ze myszki hodujecie w domciu
a moze Sarunia hoduje?
)
Sandra hihi widze ze myszki hodujecie w domciu
no kabaret za darmo, bez wychodzenia z domuijaaa Bedytko Alutka jest boooskaaz sie czlowiekowi buzka smieje jak czyta
![]()

Domiska
Sierpniowa Mama'06
hehehe naprawde z dziecmi sie tyle usmiejemy ze nie potrzebne nam zadne komedie 
dominique.p
Fanka BB :)
Wyszlam z lazienki z recznikiem na mokrych wlosach (i na twarzy), i uderzylam sie w maly palec u nogi przechodzac obok pszczoly lozeczka turystycznego. Wierzac, ze nie ma dzieciecia w poblizu (jestesmy na krotkich wywczasach u babci Hani i Pszczola jej na krok nie udstepuje), przeklelam zdrowo, lecz z bledu wyprowadzilo mnie wypowiedziane po 3 sekundach przez Maje B.: "Oo, zauwaziłam, zie powiedziałaś 'kulwa', a to baaaaldzo bzidko, mamko"

No, przynajmniej moja nauka nie poszla w las

No, przynajmniej moja nauka nie poszla w las

reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
"Oo, zauwaziłam, zie powiedziałaś 'kulwa', a to baaaaldzo bzidko, mamko"![]()
Boskie................

Podziel się: