reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny,
Ja już po śniadaniu, nie mogę już patrzeć na chleb, więc zjadłam płatki z mlekiem (oczywiście bez laktozy, co by przeżyć jakoś dzień) [emoji16] zaraz szybki prysznic i jadę zawieźć telefon na wymianę ekranu, w koncu nie będę miała plamy na środku [emoji16]
Niby mają mi zrobić w max. 3 godziny [emoji848]

reklama
Dziś 32dc i ja już po teście, ale niestety negatyw. Może jakby się baaardzo przypatrzeć to było widać cień cienia cienia, ale to raczej moja wyobraźnia. Poczekam do soboty i powtórzę jakimś lepszym :)

Cześć dziewczyny , nie umiem nie pisać na forum . Podjęliśmy decyzje z m ze robię badania nk i zespół antyfosfolipidowy a on zrobi chromatyne plemnikowa i hba zanim podejdziemy do in vitro. Ale podejdziemy jeszcze raz do IUI jeśli w tym roku jeszcze będę mieć owu z lewej strony . Nie mogę się poddać , już tyle wycierpialam . Za tydzień mąż wraca to się weźmiemy za badania .
A ja właśnie z mężem rozmawiałam, że jeszcze w przyszlym tyg podjadę do lekarza i porozmawiam o inseminacji. I jakie badania muszę zrobić przed. Najważniejsze, że jakaś droga jest obrana:) zobaczysz w końcu doczekamy się 2 kresek i my:*
Ooo to super mi też już dorosły ale są takie brzydkie zwłaszcza kciuki takie pofalowane. Dalej walczę. Hybryda mi strasznie niszczy jedynie mogę żel budujący np z neo nail.
Ten mój kciuk też jakiś dziwny jest, ale.ksztalt robię na bazie proteinowej z indigo. U mnie sprawdza się świetnie i nawet po zdjęciu mam twarde i ładne paznokcie.
A ja zazdroszczę Ci pazurków zrobionych, bo moje teraz skrócone na maxa, żeby małego nie podrapać przy masażach itp. i takie nijakie te paznokcie teraz. Włosy związane, bo lubi łapać za nie, makijaż ograniczyłam do pomalowania oczu i brwi, bo jak nałożę tapetę i go przytulam, to potem ma krostki na buźce. No jednym słowem czuję taka nijaka z wyglądu ostatnio, jedynie na duchu mnie powstrzymuje to, że waga ciągle ładnie spada w dół.
Nawet nie wiesz ile bym dała żeby się z Tobą zamienić [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Patrzcie co w koncu do nas dotarło[emoji173]️ mam nadzieję, ze na stałe

Zobacz załącznik 1034793
Oooo gdzie to można dostać żeby spróbować;)?
Cześć dziewczyny,
Ja już po śniadaniu, nie mogę już patrzeć na chleb, więc zjadłam płatki z mlekiem (oczywiście bez laktozy, co by przeżyć jakoś dzień) [emoji16] zaraz szybki prysznic i jadę zawieźć telefon na wymianę ekranu, w koncu nie będę miała plamy na środku [emoji16]
Niby mają mi zrobić w max. 3 godziny [emoji848]
W moim nawet nie opłaca się wymieniać ekranu. Czekam do marca bo umowy nam się kończą i wezmę jakiś za złotówkę byle był cały :D
Dziś 32dc i ja już po teście, ale niestety negatyw. Może jakby się baaardzo przypatrzeć to było widać cień cienia cienia, ale to raczej moja wyobraźnia. Poczekam do soboty i powtórzę jakimś lepszym :)
Sprawdzaj :) Ja to się łudzę, że jak @ nie przyjdzie to pojadę do lekarza i mi powie, że jestem w ciąży.. [emoji23] pomimo negatywów. Chociaż w moim przypadku to prędzej torbiel albo inne g. [emoji23]

A ja właśnie z mężem rozmawiałam, że jeszcze w przyszlym tyg podjadę do lekarza i porozmawiam o inseminacji. I jakie badania muszę zrobić przed. Najważniejsze, że jakaś droga jest obrana:) zobaczysz w końcu doczekamy się 2 kresek i my:*Ten mój kciuk też jakiś dziwny jest, ale.ksztalt robię na bazie proteinowej z indigo. U mnie sprawdza się świetnie i nawet po zdjęciu mam twarde i ładne paznokcie.Nawet nie wiesz ile bym dała żeby się z Tobą zamienić [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]Oooo gdzie to można dostać żeby spróbować;)?W moim nawet nie opłaca się wymieniać ekranu. Czekam do marca bo umowy nam się kończą i wezmę jakiś za złotówkę byle był cały :DSprawdzaj :) Ja to się łudzę, że jak @ nie przyjdzie to pojadę do lekarza i mi powie, że jestem w ciąży.. [emoji23] pomimo negatywów. Chociaż w moim przypadku to prędzej torbiel albo inne g. [emoji23]

Tak zapytaj jakie badania , mogę potem wysłać zdjęcie jakie my mieliśmy zlecone . To podstawa by zrobić inseminacje trzeba zrobić badania . Tez dobrze jakbyś miała aktualna cytologie

A ja właśnie z mężem rozmawiałam, że jeszcze w przyszlym tyg podjadę do lekarza i porozmawiam o inseminacji. I jakie badania muszę zrobić przed. Najważniejsze, że jakaś droga jest obrana:) zobaczysz w końcu doczekamy się 2 kresek i my:*Ten mój kciuk też jakiś dziwny jest, ale.ksztalt robię na bazie proteinowej z indigo. U mnie sprawdza się świetnie i nawet po zdjęciu mam twarde i ładne paznokcie.Nawet nie wiesz ile bym dała żeby się z Tobą zamienić [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]Oooo gdzie to można dostać żeby spróbować;)?W moim nawet nie opłaca się wymieniać ekranu. Czekam do marca bo umowy nam się kończą i wezmę jakiś za złotówkę byle był cały :DSprawdzaj :) Ja to się łudzę, że jak @ nie przyjdzie to pojadę do lekarza i mi powie, że jestem w ciąży.. [emoji23] pomimo negatywów. Chociaż w moim przypadku to prędzej torbiel albo inne g. [emoji23]

Koniecznie pokaz pozniej, jakie paznokcie zrobiłaś :)

Te cudowne hipcie znalazłam w Dino, ale tu rzeczy lubią sie pojawiać i znikać, wiec póki nie zobacze ich gdzie indziej to bede w stresie[emoji85]

A do mnie wlasnie doszedł przed chwila moj telefon. Tzn odesłali mi z gwarancji ten moj zepsuty. Na konto przeleją 1000zl i tyle. Sama nie wiem, co dalej robic. Oddam go do jakiegoś zwykłego serwisu, moze chociaż na jakis czas go ogarną.

No i trzymam kciuki, zeby to nie była torbiel!

W tv leci wlasnie ukryta prawda i jest tu jakis dramat, ze facet chce dziecko, a jego żona nie chce i wymyśla setki wymówek, a ogólnie okaże sie, ze chyba nie moze miec dzieci :o

W tv leci wlasnie ukryta prawda i jest tu jakis dramat, ze facet chce dziecko, a jego żona nie chce i wymyśla setki wymówek, a ogólnie okaże sie, ze chyba nie moze miec dzieci :o
W tym odcinku się okaże że była w ciąży ze swoim kochankiem i pojechała usunąć do Czech i ma uszkodzona macice i nie może mieć już więcej dzieci jak dobrze pamiętam. Oglądałam ten odcinek wczoraj o 18:00

reklama
Witam się dziewczyny.

Ja dzisiaj pospalam do 11:10 i mam lenia. Dobrze, że wczoraj już sobie zrobiłam zupę na dzisiaj.

Wszystkim dziewczynom, które na dniach testują życzę ujrzenia II kreseczek.

Jutro na 9:00 mam paznokcie, ale nie wiem jakie zrobić. Myślę nad dwoma stylizacjami. I pewnie wyjdę z innymi z resztą jak prawie zawsze.

W przyszłym tygodniu znowu mam badania tsh usg i obniżenie dawki na tarczyce. Aż się boję.

@fiddlee trzymam kciuki aby @ nie przyszła i okazało się żeby była ciąża.
Daj znać jakie paznokcie zrobiłaś.

Życzę miłego dnia dziewczyny!

Do góry