reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Dziewczyny nie wiem czy w odpowiednim miejscu zamieszczam post, ale muszę się kogoś poradzić. Staramy się z mężem o dziecko. Coś mnie wczoraj podkusilo i zrobiłam w ciągu dnia test. W normalnym świetle druga kreska była innego koloru białego a pod światło jak na załączonym obrazku obecnie dziś lub jutro powinnam dostać @ lecz nie czuje się jak na @. Co myśleć? Chyba fabrycznie widać ta kreskę nie? Dodam że robiłam test o większej czułości 20

Załączniki

• received_1188214974695465.jpeg
    received_1188214974695465.jpeg
    95,8 KB · Wyświetleń: 85
No to oddałam telefon i powiem Wam, że normalnie straciłam poczucie bezpieczeństwa [emoji50] aż mi się źle zrobiło, że nie mogę zadzwonić do męża [emoji3]
Ale byłam też w pepco, kupiłam ciuszki dla Franka (tak na razie nazywam tego mojego synka, ale imię na pewno nie zostanie, bo Franciszek jest za długie i mi się za bardzo nie podoba) [emoji3] jeden komplet i taki kombinezon, bo tak jak mowiłyśmy w kwietniu będzie jeszcze zimno [emoji6] ale zdjęcie Wam wrzucę jak odzyskam swój telefon, bo w tym nie działa aparat [emoji3]

W ogóle po odpaleniu tego tel wyskoczyło mi powiadomienie z mojego kalendarzyka, że okres mi się spóźnia od prawie roku hahaha wtedy ostatnio używałam ten telefon [emoji3]

@fiddlee u mnie była i torbiel i ciąża, więc jedno nie wyklucza drugiego [emoji3] haha
Screenshot_2019-10-17-12-38-03.jpeg

Dziewczyny nie wiem czy w odpowiednim miejscu zamieszczam post, ale muszę się kogoś poradzić. Staramy się z mężem o dziecko. Coś mnie wczoraj podkusilo i zrobiłam w ciągu dnia test. W normalnym świetle druga kreska była innego koloru białego a pod światło jak na załączonym obrazku obecnie dziś lub jutro powinnam dostać @ lecz nie czuje się jak na @. Co myśleć? Chyba fabrycznie widać ta kreskę nie? Dodam że robiłam test o większej czułości 20

Zrób rano test i najlepiej 10 czułość . A jak masz możliwość bety to bym zrobiła i będziesz mieć pewność

reklama

Trochę za blisko ta kreska, moze byc tak, ze cos prześwituje tylko, dlatego najlepiej powtórz test albo zrob betę, tak jak @Aneczka85_01 proponuje :)

Aaa i normalnie mam identyczny kolor paznokci w tym momencie, poczułam sie przez chwile jakbym to ja dodała zdjęcie[emoji23]

Do góry