Dziś powinnam dostać @Zobacz załącznik 1044280Zobacz załącznik 1044281
Dalej nic nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziś powinnam dostać @Zobacz załącznik 1044280Zobacz załącznik 1044281
Dalej nic nie ma
Ja też tam nic nie widzę... Beta wyjaśni wszystko [emoji6]Bb mi spuje jakość zdj ale mniejsza idę dzis na betę
Dziś powtórzyłam test i już negatyw więc to musiało być to ! Udało mi się jeszcze dopaść m tak na poprawkę. Zobaczymy. Ale odganiam zle myśli i czas teraz na pozytywy [emoji3059] Oh ale dajecie nadzieję [emoji9][emoji9][emoji9]Miałam tak samo w tym cyklu co się udało! Taki ból, że musiałam brać przeciwbólowe, jeszcze pamietam, że mówiłam mojemu, ze nie podziałamy bo mnie tak boli, że nie dam rady ale po tabletkach przestało no i się udało [emoji23] mam nadzieje, że u Ciebie to dobrze wróży [emoji7]
Daj znać jak betaBb mi spuje jakość zdj ale mniejsza idę dzis na betę
Dziś powtórzyłam test i już negatyw więc to musiało być to ! Udało mi się jeszcze dopaść m tak na poprawkę. Zobaczymy. Ale odganiam zle myśli i czas teraz na pozytywy [emoji3059] Oh ale dajecie nadzieję [emoji9][emoji9][emoji9]Daj znać jak beta
Kocha jak masz szansę go jutro złapać to się nie zastanawiaj !@Lilka2304 3mam kciuki [emoji3590]
Dziewczyny a ja dziś wstrzasnieta niezmieszana, wczoraj w i eczorem powtórzyłam test owu i był negatyw, dziś zrobiłam pozytywny dalej ( do zdj nie dokladalam negatywy z wczoraj żeby porównać te dwa pozytywy). Ale zalamka taka że mój ma zmianę grafiku i go wgl dzisiaj nie złapie [emoji29] i niewiem czy jest sens go łapać jutro po południu??
Śluz już nie jest jak jajko kurze a robi się kremowy i dużo mniej. Co robić??
Zobacz załącznik 1044483Zobacz załącznik 1044484
@Lilka2304 3mam kciuki [emoji3590]
Dziewczyny a ja dziś wstrzasnieta niezmieszana, wczoraj w i eczorem powtórzyłam test owu i był negatyw, dziś zrobiłam pozytywny dalej ( do zdj nie dokladalam negatywy z wczoraj żeby porównać te dwa pozytywy). Ale zalamka taka że mój ma zmianę grafiku i go wgl dzisiaj nie złapie [emoji29] i niewiem czy jest sens go łapać jutro po południu??
Śluz już nie jest jak jajko kurze a robi się kremowy i dużo mniej. Co robić??
Zobacz załącznik 1044483Zobacz załącznik 1044484