reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mnie też zaczynają boleć piersi i podbrzusze a owu dopiero mam mieć .Chyba mam urojone dolegliwości
Może nie urojone A objawy okoloowulacyjne moze u Ciebie takie występują?. Ja niestety nie wiem jakie są objawy okolopwulacyjne ponieważ nie odczuwam bólu jajników ani pod brzusza ani piersi. Nic mi nie dolega nawet przed @ czy w trakcie trwania małpy. Do tego nieregularne @ więc trudno nawet wstrzelic się w sama owulacje.

reklama
Moj byl w austrii.. teraz zjechal 2 tygodnie temu i mial jechac na Berlin.. ale jeszcze tydzien w Poznaniu bedzie.. jednakze juz nie moj.. tak w gruncie rzeczy.. ale kojarzysz dobrze ;)
Jej to poważne kroki podjęłas... Twarda z Ciebie babka. O to piersi są dobra oznaka a fasolka was pogodzi ✊✊✊u mnie oprócz zmęczenia i częstego oddawania moczu i bólu całego ciala nic, chodź nie powiem czuje się jakoś dziwnie....

Mnie zaczynaja boleć piersi.. i ćmi w podbrzuszu.. ciekawe czy na @ z takim wyprzedzeniem (aczkolwiek piersi nigdy mnie nie bolą) czy na pędraczka małego..
Dzisiaj caly dzien z kims na telefonie wisialam zeby odciagac mysli od tematu ciazowego.. teraz skonczylam z kolega tez gadac dopiero.. po 3h..
Trzeba sie wykąpac i isc spac.. niech ten tydzien juz mija.. to kolejne 2 dni beda juz z gorki..
Misia ja nie mogę pojąć co sie zdarzyło, że tak wyszlo.. Dzień temu szczęśliwi, zakochani, a tu taka wiadomość.. Przykro czytać, bo na zdjęciu widziałam, że jesteście super parą..
My dziś klotnie też mamy za sobą, chyba przez ten upał nie mogliśmy się dogadać [emoji849]
A Wam życzę żeby jakoś mimo wszystko się ułożyło, tym bardziej że może masz malego Jasia w sobie [emoji6]

Jej to poważne kroki podjęłas... Twarda z Ciebie babka. O to piersi są dobra oznaka a fasolka was pogodzi [emoji110][emoji110][emoji110]u mnie oprócz zmęczenia i częstego oddawania moczu i bólu całego ciala nic, chodź nie powiem czuje się jakoś dziwnie....
O nie.. to co wywinal to nie na fora.. ale wierz mi ba slowo.. to co wywinal absolutnie deklasuje go jako partnera i ojca.. boli ze z dnia na dzien tak sie stalo.. wczoraj zaczelo docierac do mnie wszystko i bylam w totalnej rozsypce.. ale jesli mam sie nie denerowowac w ewentualnej ciazy i zapewnic pozniej dziecku spokojne dziecinstwo.. to tylko bez Niego.. niestety..

Witajcie w poniedziałek. Czy Wam też przydałaby się niedziela po niedzieli? Ja mialam tak intensywny weekend, że nic nie odpoczęłam, nie wiem jak wytrzymam dziś w pracy, ale jest taki, żeby po powrocie iść spać [emoji16]

Wotam , oj przydała by się jeszcze niedziela po niedzieli. Pogoda deszczowa gdzie te wczorajsze słoneczko:-( :(

reklama
Cześć dziewczyny, zauważyłam, że aktywnie tutaj piszecie, więc dołączę do Was [emoji846] jestem po dwóch stratach, tym razem się udało- już 25tc, ale jestem co rusz pełna nowych obaw i mam nadzieję, że takie rozmowy o wszystkim i o niczym trochę odciągną moją uwagę i trochę przestanę panikować [emoji846]

Do góry