Ja sobie zamówiłam ten adapter do pasów, zobaczymy, czy się sprawdzi [emoji16]
Ooo no w końcu dostaniesz kasę [emoji106] to możesz szaleć [emoji16]Pewnie nie ja mam 33 lata dlatego mi kazał. Ale w pierwszej ciąży miałam 24 i nie kazał [emoji23]
A ja dopiero 24 wizyta [emoji26]
Mówiłam wam że dziś dzwonili z zusu. Jest decyzja o przelaniu kasy pytali o nr konta. Idzie ku dobremu.
A Ty potwierdzałaś sobie owulację testami chociaż, czy jak to było? [emoji6] Może brak @ to dobry znak i wywoływanie nie będzie potrzebne, bo już tam się dzidziuś rozwija [emoji3059]@nast95 normalnie skoczył mi poziom cukru, jakiż on jest słooooooodki ciasteczek mały [emoji3590][emoji3590][emoji3164][emoji3164]rozplywam się [emoji16] cudeńko!!
@Lilka2304 doskonale Cie rozumiem też nie umiem czekać. Ja robiłam ost test w teoretycznym dniu spodziewanej i biel.
U mnie czas leci mega szybko, mam tyle rzeczy do załatwienia że wczorajszy dzień niewiem kiedy uciekł [emoji3166] ja dziś 30dc, @ brak, już sama niewiem, brzuch co jakiś czas pobolewa ale bez przesady. Niewiem kiedy test powtórzyć. Ale tak czy siak myślę że jak do 40 dc nie dostanę @ to pójdę do dr na wywołanie żeby znowu nie marnować czasu. Ahhh jak mnie męczy czekanie tak bym chciała jyz być w [emoji1768]ale cieszę się że w każdej rozterce mam was [emoji3590]