reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Kto ma weekend ten ma weekend.. u mnie pracujacy :( wolne dzis i jutro.. z czego dzis ide do szkoly na dywanik do pana od matmy syna mlodszego.. ale juz sie nastawilam ze bedzie mial kibel.. w cuda nie wierze.. [emoji23] jednak isc musze..
Ty masz lepiej, bo już dziś masz sobotę. Powodzenia w szkole [emoji6] w której klasie jest synek?

Wiesz ja mam 30 lat i strasznie pragnę tego dziecka myślę o tym, żyje z tym, oglądam ta aplikacje, odliczam dni to już ja wiem jest paranoja ale nie umiem powiedzieć sobie dość odpuść bo że szkodzi. Taka jestem ale z drugiej strony boje się bo mamy z mężem wygodne życie, nie martwimy się za bardzo o nic, podróżujemy jak chcemy tu się wszystkio zmieni i czy on da radę? Czy ja dam radę? Ale chce bardzo być mamą i jak patrzę na inne dzieci to płacz mam na końcu nosa no Tez chce żeby mały czlowieczek powiedziała do mnie Mamusiu [emoji177][emoji177]
My też tak mieliśmy z pierwszym dzieckiem ale my nie dostosowalismy życia do dziecka tylko dziecko do naszego życia. W efekcie nic się nie zmieniło. Dalej podrozowalismy tak jak chcieliśmy tyle że z dzieckiem. To nie jest przeszkodą.

Ja się zbieram do pracy mam na 11 do 18 ti jedyny dzień w tygodniu gdzie tak pracuje. Zamykam przedszkole. Jutro już do 13. Nie mogłam spać w nocy.

Dzien dobry Ja tez juz wstalam na 7:40 do pracy :/ nie chce mi sie strasznie. Meczy mnie juz to wszystko niech juz jest koniec roku bo oszaleje

reklama
Do góry