reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Zaczniesz robić testy owu to Ci się wszystko wyjaśni:)

Mam nadzieję że @ już DO Ciebie póki co nie zajrzy i nie będziesz miała potrzeby śledzić następnego cyklu
Też mam taką nadzieję że już nie zajrzy do mnie ta cholerna małpa. Ale wszystko się okaże na dniach.

reklama
Jestem w domu padam na ryjek. Zmęczona bardzo.

Andzik trzymam kciuki bardzo.

Ja się zastanawiam czy w tym tyg zapisać się do mojego gina prywatnie czy w następnym. Bo chciałabym żeby druga wizyta była na prenatalne.

Nic, chodź czuje się dziś bardziej zdenerwowana ale to może ogólnie myślenie o @, po powrocie do domu coś tak zaczyna mnie pobolewac dół brzucha ale też nie wiem czy to moja głowa, jutro rano czy przez dzien powinnam już wszytko wiedzieć bo u mnie się najpierw Rozkręca brązowe upławy a później atak główny, więc jak tylko zob brązowe plamki to wszytko jasne,
A pojawiły się u Ciebie jakieś objawy przed @?

Apropo badania szyjki macicy, zaciekawił mnie temat i znalazłam to
Ale to dla osób o silnych nerwach

Nic, chodź czuje się dziś bardziej zdenerwowana ale to może ogólnie myślenie o @, po powrocie do domu coś tak zaczyna mnie pobolewac dół brzucha ale też nie wiem czy to moja głowa, jutro rano czy przez dzien powinnam już wszytko wiedzieć bo u mnie się najpierw Rozkręca brązowe upławy a później atak główny, więc jak tylko zob brązowe plamki to wszytko jasne,
Rozumiem. No u mnie jest tak że przed @ Nie mam żadnych plamien nic tylko od razu pojawia się miesiączka. Czyli równie dobrze może być tak że teraz jej nie mam będę kładka się spać też nic nie będzie A wstanę i już będzie.

To jednak nie dla mnie. Nie mam silnych nerwów. Bardzo szybko się denerwuje

Jestem w domu padam na ryjek. Zmęczona bardzo.

Andzik trzymam kciuki bardzo.

Ja się zastanawiam czy w tym tyg zapisać się do mojego gina prywatnie czy w następnym. Bo chciałabym żeby druga wizyta była na prenatalne.
Może pójdź w następny poniedziałek do dr? Bo jak powiesz szefostwu o ciąży w piątek, to jeżeli zdecydujesz się na wcześniejsze zwolnienie, żeby się nie denerwować w pracy, to od razu weźmiesz na tej wizycie.

reklama
Nie działa mi link

Do góry