reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Tak dziewczyny odnośnie krokomierzy mój aktualny wynik gdzie dzisiaj zbytnio nie miałam ludzi na sali. Więc co do chodzenia to trzeba regularnych posiłków i można stracić wagę ale niestety ja wiecznie nie mam czasu żeby coś zjesc. Za to teraz w pociągu do domu wrzuciłam w siebie 2 kanapki
Screenshot_2019-05-27-20-27-18-714_com.veryfit.multi.jpeg

reklama
Ja to nic nie czuje.. zupelnie nic.. ale poczekam pare dni z testem.. bo kupie test i mnie rano zaleje to bez sensu.. przeczek moze do konca tygodnia chyba ze biologia sama wszystko zweryfikuje.. ide spac.. bo za duzo mysle..

Dobrej nocy laski..

Norma, potrafiłam czekać 6 dni po terminie @, szlam do sklepu po test i w drodze z apteki łapał mnie okres‍♀️

Tak dziewczyny odnośnie krokomierzy mój aktualny wynik gdzie dzisiaj zbytnio nie miałam ludzi na sali. Więc co do chodzenia to trzeba regularnych posiłków i można stracić wagę ale niestety ja wiecznie nie mam czasu żeby coś zjesc. Za to teraz w pociągu do domu wrzuciłam w siebie 2 kanapki Zobacz załącznik 978237
Nooo poszalałas z tymi krokami. Jutro będą zakwasy :p

Cześć dziewczyny ale mialam do nadrobienia z czytaniem. Cały dzień przeleciał mi migiem. W pracy jak to w poniedziałek sajgon na kółkach ale nadrobilam swój stres na rowerze. Zrobiłam 25 km.
U mnie dni płodne A mąż ma popoludniowki teraz :(
Jakie wy ładne jesteście. Ja aktualnie mam ogień na głowie. I też się dobrze czuje w tym kolorze i trzeba trochę pdłapać słoneczka zeby cera była ożywiona sloneczkiem.
Czy u was też taka burzowa aura za oknem? ☆

Ja robię wszystko mój dzień średnio to spacerem rano na autobus ok 500m potem jak zajadę to jeszcze kolejne 500 do przejścia do pracy to już masz razem 2 km. W pracy cały dzień średnio od 10 do 20-21 cały dzień na nogach. Kelnerka barmanka pomoc na kuchni i ciągle latanie z talerzami w te i wefte to się zbiera
To co ty za pracę wykonujesz ze tyle km robisz w pracy:o ? Jak motorek

Czesc dziewczyny. Ale dzisiaj mialam dzien... Moj w pracy, ja zrobilam sobie wolne w koncu i nadrabialam pranie, sprzatanie, zakupy, gotowanie... i z niczym sie nie moge obrobic. Zmeczenie mnie lapie caly dzien... Nawet zrobilam sobie mala drzemke, ale tylko obudzilam sie z bolem glowy eh

reklama
Cześć dziewczyny. Kto najwcześniej testuje ? Dobrze by było znów usłyszeć o 2 kreseczkach [emoji3059] Ja powoli kończę pracę i uciekam spać.

Po tym teście owu doszukuje się wszędzie jakiś objawów. Bolą mnie piersi i kłuje jajnik jak na owu. Mam również dziwnie zabrudzona wkładkę...

Moje boleści zwiastuja @ którą ma się pojawić za 7 dni bo dokladnie tak samo miałam w poprzednim cyklu. A te brudzenie to nie wiem. Myślę że dzieje się coś z moimi hormonami. Stąd te wszystkie objawy. Na implantacje nawet gdyby jest za wcześnie.

Jeśli testy owu przez następne 4-5 dni będą pozytywne pójdę na bete żeby rozwiać wątpliwości i już się nie stresować.

Miłego dnia ! [emoji847]

Do góry