U
użytkownik 176
Gość
Dziewczyny, dopatrzyłam teraz na wypisie z wczoraj, że moja szyjka ma 3,2cm. Z poprzedniego pomiaru wiem, że miała 4cm. Niby nadal długa, ale martwić się tym, że się skraca? No zeświruję przecież [emoji52]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe, dziwne to takie. Jednak pocieszam się faktem, że moja siostra w zeszłym roku jak zaszła to pozytywny test zobaczyła dopiero 10 dni po terminie @. Jak to mówiła czekała najpierw 7 dni bo czasami tygodniowy rozrzut się zdarzył, a te 3 tak dla pewności. I to jeszcze jak zrobiła rano test to kreska była i później znikłaJesteśmy dokładnie w tej samej sytuacji [emoji6] śluz jest, @ nie ma, ale jest wrażenie jakby za 5 min miała być [emoji849] test rano zrobiłam, trzaskam jak owulacyjne [emoji23] oczywiście nic... Robię sobie przerwę z tymi testami, bo ześwirować idzie [emoji16]
Hehe, dziwne to takie. Jednak pocieszam się faktem, że moja siostra w zeszłym roku jak zaszła to pozytywny test zobaczyła dopiero 10 dni po terminie @. Jak to mówiła czekała najpierw 7 dni bo czasami tygodniowy rozrzut się zdarzył, a te 3 tak dla pewności. I to jeszcze jak zrobiła rano test to kreska była i później znikładopiero drugi po południu wyszedł jej jakoś w miarę przyzwoicie
![]()
Wiesz co, teraz to mi się wydaje, że miałam omamy no ale czekam, prawa strona brzucha mnie kłuje.. oby to zwiastowalo późniejsze zagniezdzenieTy to wczoraj chociaż cień widziałaś [emoji16] ale oby z nami też tak było jak mówisz, że było z Twoją siostrą [emoji16] tym bardziej, że przecież czujemy, że się udało [emoji16]
Mnie wczoraj bolało.. Ale jak na okres [emoji849]Wiesz co, teraz to mi się wydaje, że miałam omamy no ale czekam, prawa strona brzucha mnie kłuje.. oby to zwiastowalo późniejsze zagniezdzenie![]()
Dziewczyny, dopatrzyłam teraz na wypisie z wczoraj, że moja szyjka ma 3,2cm. Z poprzedniego pomiaru wiem, że miała 4cm. Niby nadal długa, ale martwić się tym, że się skraca? No zeświruję przecież [emoji52]