reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
IMG_2929.JPG

Moja praca i męża praca [emoji23]

Mąż to zadowolony, dla niego to owulacje mogłabym mieć codziennie[emoji23][emoji23][emoji23]

@RoseGold - A co u Ciebie? Jakoś dawno Cię nie czytałam na forum [emoji6]

Miło, ze o mnie pamiętasz [emoji1]
Ciężki mam tydzień i fizycznie - bo zabiegany pomiędzy uczelnią, a Świnoujściem - i psychicznie. Chciałam Was dzisiaj nadrobić, ale nie dałam rady, a nie lubię tak nagle wyskakiwać jak Filip z konopii, dlatego jutro postaram się skończyć nadrabiać to co natworzyłyście i wtedy się odezwę[emoji85]

Moje były takie i 13 dc przytulasy Zobacz załącznik 990562
Tobie to zazdroszczę, też bym chciała żeby się tak szybko udało [emoji16] a jeszcze ta dziewczynka [emoji3059] obaliłaś mit, że w owu to chłopców się robi [emoji16]
Dokładnie tak. Ja już w te paskowe zastąpiłam. I zainwestowalam w clear Blue i w lipcu też będę takie robiła. Tylko zastanawiam się nad fioletowymi bo one pokazują pik LH i dodatkowo dni płodne. A te co teraz używam to mają za zadanie pokazać tylko pik LH
Ja już zaczynam wątpić we wszystko [emoji16] najpierw ciało mnie oszukało, teraz testy [emoji16]
Zwariować idzie, a pomyśleć, że to dopiero początek starań [emoji23]
Ja chyba zapobiegawczo w kolejnym cyklu jak się nie uda to po @ przytulanki co 2 dni i mi owu nie ucieknie [emoji16]
Ty się śmiej a ja należę do grupy chpd [emoji23][emoji23]
A teraz Wy się pośmiejcie ze mnie. Tak wszystkie piszecie o tym chpd, a ja musiałam wygooglać co to znaczy [emoji23]
Ja myśle ze wczorajszy test najbardziej wiarygodny bo kreski takie same a śluz tak jak piszesz był wcześniej
To by był najlepszy scenariusz [emoji16] bo przytulanki w pn i dziś to by się udało może wstrzelić w termin [emoji848]

Tobie to zazdroszczę, też bym chciała żeby się tak szybko udało [emoji16] a jeszcze ta dziewczynka [emoji3059] obaliłaś mit, że w owu to chłopców się robi [emoji16]
Ja już zaczynam wątpić we wszystko [emoji16] najpierw ciało mnie oszukało, teraz testy [emoji16]
Zwariować idzie, a pomyśleć, że to dopiero początek starań [emoji23]
Ja chyba zapobiegawczo w kolejnym cyklu jak się nie uda to po @ przytulanki co 2 dni i mi owu nie ucieknie [emoji16]
A teraz Wy się pośmiejcie ze mnie. Tak wszystkie piszecie o tym chpd, a ja musiałam wygooglać co to znaczy [emoji23]
To by był najlepszy scenariusz [emoji16] bo przytulanki w pn i dziś to by się udało może wstrzelić w termin [emoji848]
Ja chyba nawet zwatpie w te testy clearblue. Ale ja podejrzewam że mogę nie mieć owu. Także to mnie nie zdziwi że będzie musiała być stymulacja hormonalna żeby owu byla ale przed tym bym chciała aby sprawdzili mi jajowody bo może być też tak że nie mam ani owulacji ani drobnych jajowodow. Raczej innej przyczyny nie zachodzenia w ciążę nie podejrzewam.

Ja chyba nawet zwatpie w te testy clearblue. Ale ja podejrzewam że mogę nie mieć owu. Także to mnie nie zdziwi że będzie musiała być stymulacja hormonalna żeby owu byla ale przed tym bym chciała aby sprawdzili mi jajowody bo może być też tak że nie mam ani owulacji ani drobnych jajowodow. Raczej innej przyczyny nie zachodzenia w ciążę nie podejrzewam.
Najważniejsze, że zaraz macie tą wizytę w klinice i się wyjaśni co jest przyczyną. A potem ewentualnie leczenie i chwila moment jak będziesz się skarżyła, że masz mdłości [emoji6]

reklama
Najważniejsze, że zaraz macie tą wizytę w klinice i się wyjaśni co jest przyczyną. A potem ewentualnie leczenie i chwila moment jak będziesz się skarżyła, że masz mdłości [emoji6]
Wtedy nie będę na nic narzekała będę się cieszyła że mi coś dolega z wiadomego powodu. [emoji23][emoji23] ta pierwsza wizyta jest na rozmowę i z lekarzem prawdopodobnie i oddanie próbki nasienia. Dopiero jak będą mieć wyniki nasienia i będą ok to zajmą się mna. Najpierw muszą sprawdzić czy mąż jest zdrowy czy trzeba najpierw to doleczyc trochę.

Do góry