reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Wiem należę [emoji7] do ChPd

My jesteśmy 10 lat po ślubie Boże.... Tyle wytrzymalismy i ciągle mnie denerwuje [emoji23][emoji7]

A jeszcze należę do grupy pozmiatane Chujowa Pani Domu po godzinach [emoji23]

My byliśmy w sobotę nad jeziorem i chyba tam właśnie to pH mi się zmieniło bo pełno zaraskow i w ogóle

Od poniedziałku mamy w pracy 2 studencki na wymianę jedna z Turcji a druga z Indonezji. Pokazywały dzieciom prezentacje państw. Ale na Bali jest pięknie chciałabym tam kiedyś pojechać

Ja tez należę do pozamiatane [emoji23]

Mój Oliwier to jest kalenadarzowa dziewczynka dwa dni przed owu. Ja tam to w planowanie płci nie wierzę w ogóle.
Nie ma czego zazdrościć nam się pk prostu poszczescilo. Chociaż dziecko drugie chciał bardziej mąż i syn niż ja [emoji23]

Uda się wam też dziewczyny na pewno.

Młoda trzymam kciuki za tą klinikę żeby wam pomogli bardzo w to wierzę. Wydaje mi się że byłaś źle leczona i e zdiagnozowana. Teraz z górki.
W tym problem ze ja nie byłam wogule leczona bo każdy gin miał mnie w dupie i wszystko zganial na moja wagę ciała.

Hej dziewczyny wczoraj padłam po tych emocjach, wszytko u nas ok rośniemy [emoji7][emoji7]i jestem taka szczęśliwa
received_2775815562434301.jpeg

reklama
Do góry