reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Nie wiem, czy jeszcze wrócę tam do pracy, bo odkąd przeszłam na stanowisko doradcy kosmetycznego, to pracowałam głównie na popołudnia aż do zamknięcia, może ze 2 ranki tylko w miesiącu miałam. A wychowywanie dziecka jednak wymaga, żeby te popołudnia mieć wolne, tym bardziej, jak mąż pracuje również do późna. Po macierzyńskim pewnie pójdę na wychowawczy jeszcze, a potem zobaczymy, ale myślę, że będę się za czymś innym rozglądała, bo wątpię, że dostosują mi godziny pracy tak, żebym pracowała na ranki cały czas [emoji846]
Dopiero doczytałam, że w rossmanie pracujesz. Ja też pracowałam jakieś 1,5 roku ale podziękowałam bo u nas kongo się zaczęło dziać. [emoji14]

Nie wiem, czy jeszcze wrócę tam do pracy, bo odkąd przeszłam na stanowisko doradcy kosmetycznego, to pracowałam głównie na popołudnia aż do zamknięcia, może ze 2 ranki tylko w miesiącu miałam. A wychowywanie dziecka jednak wymaga, żeby te popołudnia mieć wolne, tym bardziej, jak mąż pracuje również do późna. Po macierzyńskim pewnie pójdę na wychowawczy jeszcze, a potem zobaczymy, ale myślę, że będę się za czymś innym rozglądała, bo wątpię, że dostosują mi godziny pracy tak, żebym pracowała na ranki cały czas [emoji846]
Powiem Ci, że u nas na sklepie była akurat jedna dziewczyna, która akurat urodziła po czym wróciła i traktowali ja dosłownie jak jajko. Najważniejsze to jeśli nie chcą się kierownicy na coś zgodzić to pisać od razu do samej góry. I wtedy jest dobrze. Jeśli chodzi i zaplecze socjalne w rossmanie to bardzo o to dbają:)

To prawda, dbają o nas bardzo [emoji4] no zobaczymy, jak to będzie za te w sumie dobre kilka lat, bo może tak się pozmienia, że pójdą mi na rękę i będę mogła zostać. Byłoby świetnie, bo naprawdę lubię tą pracę i mam na sklepie super dziewczyny [emoji846]
Powiem Ci, że u nas na sklepie była akurat jedna dziewczyna, która akurat urodziła po czym wróciła i traktowali ja dosłownie jak jajko. Najważniejsze to jeśli nie chcą się kierownicy na coś zgodzić to pisać od razu do samej góry. I wtedy jest dobrze. Jeśli chodzi i zaplecze socjalne w rossmanie to bardzo o to dbają:)

reklama
Laski ja padam, dopiero wróciliśmy do domu, sklep jutro od 10 rusza, a my w czarnej dupie. Jutro od 7 rano dalej walczymy. Ja idę pod prysznic i choć trochę spać. Cały dzień pilam cole na zmianę z wodą i chyba pomogła na ten brzuch [emoji14] oby jutro nie złapało:D

Do góry