reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny, rozwiewam domniemania, @ przyszła dziś rano, zaraz po zrobieniu testu:D niby smuteczek ale z drugiej strony cykle wracają do 28 dni ! Także cieszę się chociaż z tego;)
Jej, kochana przykro mi [emoji26] ale nie trać nadziei, za miesiąc już @ nie przyjdzie [emoji110]
Hej dziewczyny, mam dziś jakiś taki luzniejszy dzień, to trochę Was poczytałam, ale wszystkiego nie nadrobię. Organizacja dnia wychodzi mi chyba już coraz lepiej [emoji16]

Co do pasów w ciąży, to zapinałam bez tego adaptera, ale górną część prowadziłam pod biustem a nad brzuchem, a dolną pod brzuchem na linii bioder.

Poszukam Was zaraz na insta, tych których nie mam [emoji6]

Skróćcie mi proszę, czy jest nowa Fasolka jakaś, jak Wasze wizyty i co tam u Was [emoji4]
Nie dziwię się, że przepadłaś [emoji16] i tak podziwiam, że znalazłaś dla nas chwilę. Niedługo będzie testowanie u kilku dziewczyn, może jakaś nowa fasolka nam przybędzie [emoji4]
A ja kończę już 8 tydzień, we wtorek mam wizytę, więc podejrzę sobie mojego maluszka [emoji3059]
Pochwal się tym swoim cudem, bo ja instagrama nie mam [emoji53]

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, mam dziś jakiś taki luzniejszy dzień, to trochę Was poczytałam, ale wszystkiego nie nadrobię. Organizacja dnia wychodzi mi chyba już coraz lepiej [emoji16]

Co do pasów w ciąży, to zapinałam bez tego adaptera, ale górną część prowadziłam pod biustem a nad brzuchem, a dolną pod brzuchem na linii bioder.

Poszukam Was zaraz na insta, tych których nie mam [emoji6]

Skróćcie mi proszę, czy jest nowa Fasolka jakaś, jak Wasze wizyty i co tam u Was [emoji4]
Hej kochana. Cudne te twoje maleństwo :) śliczna z Ciebie mamusia.

Ja czekam 22 dc jeszcze 8 dni, małą nadzieję mama.

Jej, kochana przykro mi [emoji26] ale nie trać nadziei, za miesiąc już @ nie przyjdzie [emoji110]Nie dziwię się, że przepadłaś [emoji16] i tak podziwiam, że znalazłaś dla nas chwilę. Niedługo będzie testowanie u kilku dziewczyn, może jakaś nowa fasolka nam przybędzie [emoji4]
A ja kończę już 9 tydzień, we wtorek mam wizytę, więc podejrzę sobie mojego maluszka [emoji3059]
Pochwal się tym swoim cudem, bo ja instagrama nie mam [emoji53]
A proszę [emoji4]

To czekam na jakieś foto fasolki po wizycie [emoji6]
IMG_20190912_170044_562.jpeg
received_2768109193289997.jpeg

Załączniki

• received_347253686152621.jpeg
    received_347253686152621.jpeg
    71,7 KB · Wyświetleń: 81
Dzisiaj zrobiłam dzień brudasa dla domu i wykorzystałam ten czas na długi spacer z rodzinką.
Dużo grzybów znaleźliśmy, muuuuu.... ale w niedzielę będzie pyszny sos grzybowy.

Hej kochana. Cudne te twoje maleństwo :) śliczna z Ciebie mamusia.

Ja czekam 22 dc jeszcze 8 dni, małą nadzieję mama.
Dziękuję [emoji8]

Trzymamy kciuki z Marcelem, żeby się udało [emoji6] nadzieję mieć trzeba zawsze, a 8 dni już szybko zleci. Wierzę mocno, że za moment pochwalisz się swoim pozytywem [emoji4]

reklama
Jestem 6 dni przed test jest jakoś po południu ale ja nie wiem to. Jest biel. Czy coś widać? Nadal czekam. Na spokojnie. Do. @ staram się fiksowac
IMG_20190912_192816.jpeg
IMG_20190912_225531.jpeg
IMG_20190912_225441.jpeg

Do góry