reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kochana fertilman plus 2 rano i 2 po południu. Co do inofemu pilabym 2saszetki dziennie rano i wieczorem. Możesz przypomnieć jeszcze co chcesz zażywać?
No widzisz A @paola 425 pisze że 1 rano 1 wieczorem. Zobaczymy co będzie pisało na opakowaniu i tak będzie zazywal.

Jeśli chodzi o mnie to chce teraz spróbować z inofem ovarin i castagnus.
Roz nie dziewczyny zazywaja 1 rano 1 wieczorem A ja myślałam żeby pić rano A wieczorem ovarin co myślisz? No i nie wiem kompletnie jak z tym costagnusem.
Gratulacje zdolniacho [emoji3590][emoji3590][emoji3590] teraz czekamy na kolejny pozytyw [emoji16][emoji110] masz dobry czas w życiu to trzeba wykorzystać i iść za ciosem [emoji16]Tak jak było na opakowaniu, czyli jedna dziennie. Zazwyczaj do obiadu [emoji6]Od Ciebie ostatnio bije taka pozytywna energia [emoji16] to jest meeeega! [emoji7]
A Ty masz inną wersję [emoji23] ja chyba oszaleje.

No nic jakoś to będzie haha

Wybaczcie że truje tylko o jednym [emoji23]

reklama
Nie śpię od 3 [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] szlak mnie jasny trafi. Tym razem obudził mnie filtr od akwarium i miałam ochotę je wypierd... olic przez okno. Jakiś kamyszek wpadł do filtra.

@adzik no kurde nie ma za co przepraszać [emoji16] absolutnie [emoji16]

@paola425 mi się 2ka bardziej podoba

@MartaSx uhh kuoe kat mój m miał akwarium 300l znam ten ból. A jak sprzatal w akwarium wszędzie robił syf [emoji29]

Ja po nocce, rankiem powitała mnie jakby zima, przymrozek, skrobanko, [emoji527] zmarzla, aczkolwiek rzesko rzesko, pizdzi ale rzesko [emoji23][emoji23]
Dziś 1 dzień clo, myślę że @ dziś będzie się ze mną zegnac [emoji16] dziś też ost nicka i wolne a potem na, rano co u mnie zdarza się raz na rok [emoji2957][emoji2956]

@MartaSx uhh kuoe kat mój m miał akwarium 300l znam ten ból. A jak sprzatal w akwarium wszędzie robił syf [emoji29]

Ja po nocce, rankiem powitała mnie jakby zima, przymrozek, skrobanko, [emoji527] zmarzla, aczkolwiek rzesko rzesko, pizdzi ale rzesko [emoji23][emoji23]
Dziś 1 dzień clo, myślę że @ dziś będzie się ze mną zegnac [emoji16] dziś też ost nicka i wolne a potem na, rano co u mnie zdarza się raz na rok [emoji2957][emoji2956]
U nas też jest syf ale my mamy morskie z ulwialami, dory i nemo. M w zasadzie tylko je zasala, ale musi sprawdzać poziom wapnia, stwardnienie wody itp.

Ja Cię podziwiam za te nocki ja po 3 wysiadalam. Zimno w pizdu 0 stopni

Kochana jeśli chcesz zażywać ovarin i inofem to faktycznie np inofem rano 1 saszetka a ovarin 1 tabletkę wieczorem. Co do castagnusa to jak wazysz więcej niż 60 kg to 2 tabletki naraz rano a jak mniej niż 60 kg to 1 tabletkę rano. Kuracja castagnusem trwa 90 dni i później robi się minimum 1 miesiąc przerwy max 3 miesiące.

Co do fertil Man plus to mój mąż bierze nadal i jest napisane że 2 rano i 2 po południu.

O mamo to mi zamieszałyście [emoji16] ale większość jest za moim drugim wyborem [emoji4] jakiś taki nowocześniejszy mi się wydaje [emoji848] ciekawe, czy to chwilowy kaprys, czy już ten drugi zostanie [emoji16]
No widzisz A @paola 425 pisze że 1 rano 1 wieczorem. Zobaczymy co będzie pisało na opakowaniu i tak będzie zazywal.

Jeśli chodzi o mnie to chce teraz spróbować z inofem ovarin i castagnus.
Roz nie dziewczyny zazywaja 1 rano 1 wieczorem A ja myślałam żeby pić rano A wieczorem ovarin co myślisz? No i nie wiem kompletnie jak z tym costagnusem. A Ty masz inną wersję [emoji23] ja chyba oszaleje.

No nic jakoś to będzie haha

Wybaczcie że truje tylko o jednym [emoji23]
Wszystko się zgadza [emoji16] bo mój brał zwykły fertil man i tam jest napisane, że jedna dziennie [emoji6] a mąż @młoda1994 bierze ten z plusem, stąd inne dawkowanie [emoji6]

reklama

No nie mogę z tego Twojego pozytywnego nastawienia [emoji16] daj mi trochę!
Zimno jest, trzeba skrobać szyby, ale jest rześko [emoji23] no ostatnio to we wszystkim widzisz pozytywy [emoji16] zazdroszczę na maxa!

Do góry