reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

No masakra japiernicze , każdy tylko chce o coś zapytać a ten tylko wyniki a ten coś tam. Teraz siedzę i czekam na rezonans i jest prawie 2 h opóźnienia japier.. żałuje ze robię na NFZ bo nie dość ze od czerwca czekałam na badanie to teraz opóźnienie takie ze głowa mała

No to faktycznie długo czekasz :o moja koleżanka na NFZ czekała może dwa tygodnie. Dla porównania ja prywatnie jakieś 8-10 dni. Ale zazdroszczę spokoju, ja przed rezonansem i później przy oczekiwaniu na wyniki byłam tak zestresowana, ze tabletki na uspokojenie łykałam jak cukierki :p miałam 2 tygodnie z życia wyjęte[emoji85]

reklama
No to faktycznie długo czekasz :o moja koleżanka na NFZ czekała może dwa tygodnie. Dla porównania ja prywatnie jakieś 8-10 dni. Ale zazdroszczę spokoju, ja przed rezonansem i później przy oczekiwaniu na wyniki byłam tak zestresowana, ze tabletki na uspokojenie łykałam jak cukierki :p miałam 2 tygodnie z życia wyjęte[emoji85]

Wiesz ja teraz się boje , niewiem czego bo nigdy nie miałam . Boje się kontrastu i wogole sama niewiem czego . Wyniki będą za 3 tygodnie gdzieś masakra .

Cześć Wam! Widzę, że też się wkurzacie dziś.. to tak jak ja. Z kolejkami w labo to jest masakra, takiego samego zdania jestem i tez mnie to wkurza niesamowicie jak każdy tylko na chwile albo tylko po wynik [emoji35] nie rozumiem, po coś ta kolejka jest..No ale to się juz chyba nie zmieni i chyba wszędzie tak jest.
Ja dziś miałam wizytę u lekarza po trzech tygodniach w końcu! I wiecie co? Nawet usg mi nie zrobił, pierwszy raz się spotkałam z taką wizytą [emoji35][emoji35][emoji35] jestem taka zła.. tyle czekałam na tą wizytę. Jakiś zły humor miał dziś w ogole, chyba dlatego, ze był w pracy pierwszy dzień po urlopie i chyba w ogole za dużo pacjentów miał i chciał jak najszybciej odbębnić. Wypisał L4, kazał się zważyć i zmierzyć ciśnienie i dziękuje do widzenia. Pociesza mnie tylko fakt, że następna wizyta za dwa tygodnie. Szkoda gadać.
Czekam na Wasze wyniki bety! I trzymam kciuki za wszystkie [emoji5] miłego wieczoru!

reklama
Cześć Wam! Widzę, że też się wkurzacie dziś.. to tak jak ja. Z kolejkami w labo to jest masakra, takiego samego zdania jestem i tez mnie to wkurza niesamowicie jak każdy tylko na chwile albo tylko po wynik [emoji35] nie rozumiem, po coś ta kolejka jest..No ale to się juz chyba nie zmieni i chyba wszędzie tak jest.
Ja dziś miałam wizytę u lekarza po trzech tygodniach w końcu! I wiecie co? Nawet usg mi nie zrobił, pierwszy raz się spotkałam z taką wizytą [emoji35][emoji35][emoji35] jestem taka zła.. tyle czekałam na tą wizytę. Jakiś zły humor miał dziś w ogole, chyba dlatego, ze był w pracy pierwszy dzień po urlopie i chyba w ogole za dużo pacjentów miał i chciał jak najszybciej odbębnić. Wypisał L4, kazał się zważyć i zmierzyć ciśnienie i dziękuje do widzenia. Pociesza mnie tylko fakt, że następna wizyta za dwa tygodnie. Szkoda gadać.
Czekam na Wasze wyniki bety! I trzymam kciuki za wszystkie [emoji5] miłego wieczoru!
O masakra... Współczuję, bo wiem jak bardzo czeka się na te wizyty właśnie dlatego żeby zobaczyć maluszka. Zawsze mówiłaś w pozytywach o tym lekarzu, więc ewidentnie trafiłaś na jego zły dzień [emoji53] tulę mocno!

Do góry