reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozstępy...

A ja malutki cellulit już przed ciążą miałam, więc i teraz nie jest dla mnie nowością. Walkę zacznę z nim po ciąży...:baffled:

reklama
A ja mam 20 dni do porodu i sie pojawily rozstepy cholerne!!!:wściekła/y::frown::oo2::hmm::huh:

Cala cieze smarowalam olejkiem Bio-Oil 2 razy dziennie, skore mialam mieciutka, delikatna, pachnaca i wspaniala.
A teraz guzik :( Wokol pępka mi sie zrobiły i zaczynają mnie wkurzac.

Moj N. juz zaczal szukac laserowych technik usuwania rozstepow, zeby uniknac mojego marudzenia :-D

A cellulit tez mam na udach, ale sie pocieszam, ze znikne jak schudne, bo przed ciaza nie mialam. W sumie ciezko nie miec jak przytylam 20 kg!!:szok:

Ja to mam taki cellulit na udach ,że w zyciu takiego nie widziałyście ,przed ciążą miałam ale słabiutki i raczej na lato mi schodził,a teraz strach uda pokazać:szok::szok::szok:.Co do rozstępów to na bidrze pokazało mi się parę kresek ,ale już patrzyłam są akurat ukryte pod majtkami.Swoją droga to własnie przez majtki i spanie na boku mi się tam mocno skóra naciągała i tak się zrobiło.A tak to nie moge marzekac zobaczę co po porodzie się jeszcze urodzi:-(

A JA MAM CALY DOL BRZUCHA W ROZSTEPACH:wściekła/y:I SA DO TEGO KOLORU MOCNO CZERWONEGO:wściekła/y:ALE POCIESZAM SIE TYM ZE PO CIAZY ZBIELEJA;-)BO POZBYC SIE CHYBA NIE DA ICH RADY......

Podobno zabiegi laserowe sa w stanie usunac rozstepy w stu procentach, ale to kosztuje od 1500 do 2000 zl. Jeszcze mnie nie pogielo, zeby taka kase wydawac...
Poza tym i tak rzadko pokazuje brzuch publicznie, wlasciwie jedynie na basenie. I niech sie ludzie patrza.
A mezu ma bardzo duzo zrozumienia, wiec chyba musimy je zaakceptowac i z nimi zyc.

reklama
mi tez się jeden zrobił - nad pępkiem przy dziurce od kolczyka :) oby na nim się skończyło...
ale ja tam w sumie brzucha nie pokazuję - jedynie na plazy mi się zdarzy, na basenie tez zawsze stroje jednoczęściowe...

Do góry