olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Ja tez mam kolo dziurki od kolczyka jeden, no i na posladkach i na udach i na boczkach... buuuuuuuuuuu

DAlej nie wyliczam bo zaraz sie poplacze

DAlej nie wyliczam bo zaraz sie poplacze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ja to mam taki cellulit na udach ,że w zyciu takiego nie widziałyście ,przed ciążą miałam ale słabiutki i raczej na lato mi schodził,a teraz strach uda pokazać.
Ja nawet niechem myslec co to bedzie po ciazy ale jak mi to zostanie to chyba depresja murowana bo nie dosc ze celulitis na calych udach i posladkach to jeszcze do tego ich najlepszy kolega ROZTEP tez sie pojawil i to nie w malych ilosciach buuuuu

smarowałam ostatnio balsamem lekko brązującym żeby nie rzucał sie tak w oczy, ale teraz to już nie mam siły sie tyle smyrać bo z brzuchem ciężko ech po porodzie może się za to wezmę i jakoś go się pozbędę 
rozstępy też super milion kreseczek po wew. stronie ud i na pośladklach.... szlak może trafić... ale co zrobić
hihiA ja nie mam rozstępów celulit jakiś jest ale mało widoczny....
ZAZDROSZCZE!!!!