MALINKA2109
Fanka BB :)
Dziewczyny współczuje Wam że macie te rozstępy...ja na szczęście nie mam i mam nadzieje że już nie wyleza a smaruje się kremem chyba raz na miesiąc jak sobie o nim przypomne a celulit to jakis jest ale mało widoczny....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a gdzie Wy kupujecie te kosmetyki ATW tylko przez in ternet?????????Oj celulitis to ja mam straszny, ale pomaga ten krem ATW używam już jakiś czas i nie wygląda już tak źle jak na początku więc mam nadzieje, że po ciąży się go pozbędę całkiem, bo przed nie miałam. A teraz nad pupą rozstęp. Na udach, pupie celulitis i wyglądam strasznie((
Jestem tego pewna i nie mówie złośliwie .W końcu jesteśmy młodymi babeczkami ciało się zregeneruje.Moze nie w 3 tyg. po porodzie ,ale na pewno z czasem bedzie coraz lepiej:-)Przed ciaza nie mialam celulitisu a teraz masakraWlasnie go karmie ptasim mleczkiem
Zyje nadzieja ze go wyplenie po porodzie
![]()

Dziewczyny a gdzie Wy kupujecie te kosmetyki ATW tylko przez in ternet?????????

Aaaaaaaaaaaa to lece na allegro zamówićza pierwszym razem kupiłam u położnej, bo ich w sklepach niestety nie ma...
teraz będę zamawiać na allegro jak mi się skończą :-)

ja na razie odpukać żadnych nie widzę (oprócz tych starych na piersiach ale one takie białe na szczescie są) ale za to ostatnio cellulitis mi wylazł - mam nadzieje że to od opuchlizny i zejdzie jak woda ze mnie zejdzie...taka słoniowata i napełniona wodą się czuję ...
A skoro przytyłam już 11 kg to na pewno mi dużo zostanie kg po ciąży.:-( Dlatego cellulit i jeden rozstęp na brzuchu to pikuś...
Pan Pikuś 
Dziewczyny współczuje Wam że macie te rozstępy...ja na szczęście nie mam i mam nadzieje że już nie wyleza a smaruje się kremem chyba raz na miesiąc jak sobie o nim przypomne a celulit to jakis jest ale mało widoczny....

- koniec mini spodniczek!! Tez mam nadzieje ze jak po prodzie wroce do formy to zniknie
. A rozstepow na szczescie przez ciaze mi nic nie przybylo i mam nadzieje ze te tony kremow co na siebie codziennie nakladam nadal beda przynosic efekty... zobaczymy, w koncu jeszcze caly miesiac mi zostal