reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Azik bardzo Ci dziękuję za wyczerpujące info.
Brodawki mam wystające, więc chyba będzie ok - jestem dobrej myśli. Położnej zapytam, to mama mojej przyjaciółki, więc mam smiałośc do niej.
Po co głupia się katowałam...
Po co głupia się katowałam...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
A tak w ogóle to wpadłam na pomysł, żeby iść do innego gina i wszystko zweryfikować
wodniczka22
Fanka BB :)
Ja nie mam żadnych i oby tak zostało.....
A używam FISSAN - jak dla mnie jest OK
A używam FISSAN - jak dla mnie jest OK
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Kasia, a masz jakiegoś fajnego, sprawdzonego lekarza? Mam problem z wyborem! 
mam dra Kudłę, ale on będzie dopiero w styczniu na kilka dni i znów wraca do NY. Ale zapisałam się do niego na usg.
Myślałam o wikarku, ale ostatnio się dowiedziałam, że nie tylko w szpitalu robi szybko bez objaśnień usg ale i w gabinecie też, więc odpada.
myślę o lekarzu z Zabrza (dr cholewa) i o lekarzu z Tychów - prof. Poręba. Tego ostatniego chwali moja kuzynka, która do niego chodziła w ciąży. będę dzwonić do każdego w poniedziałek. teraz to mi chodzi o usg dopplerowskie, a na 3d idę 23.XI. poszłabym chętnie do p.włoch, ale wizyta najwcześniej w okolicach 8-10.XI., a i cena jest rozbrajająca.
Myślałam o wikarku, ale ostatnio się dowiedziałam, że nie tylko w szpitalu robi szybko bez objaśnień usg ale i w gabinecie też, więc odpada.
myślę o lekarzu z Zabrza (dr cholewa) i o lekarzu z Tychów - prof. Poręba. Tego ostatniego chwali moja kuzynka, która do niego chodziła w ciąży. będę dzwonić do każdego w poniedziałek. teraz to mi chodzi o usg dopplerowskie, a na 3d idę 23.XI. poszłabym chętnie do p.włoch, ale wizyta najwcześniej w okolicach 8-10.XI., a i cena jest rozbrajająca.
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Kasia, jeśli nie sprawi Ci to kłopotu, to podeślij mi meilem namiary na nich. W Dąbrowie nie mogę nikogo znaleźć, dziewczyny jakoś nie mają swoich faworytów, mówią tylko o tych złych
Mojego gina też nie zaliczają do dobrego i martwie się!
Podziel się: