Czesc chcialbym sie podzielic moim przezyciem mam 20 lat i mam rozstepy na rekach i barkach z tego wzgledu ze cwicze, niejestem jakims koksem, kazdy przyrost masy to umnie rozrtep fatalnie to wyglada zle sie z tym czuje, jak przestane cwiczyc to nowe mi sie niebeda robic ale zostana stare i to bedzie fatalnie wygladac jak mi troche z masy spadnie, smarowalem sie tym cepanem ale on za barzo niedziala moze troche. mam juz je od roku ten najwieksze juz sa biale ostatnio sie troche poopalalem i lepiej ogolne wszystko wygladalo. niemam pomyslu co z tym zrobic waze wsumie malo 75kg przy wzroscie 172 ogolnie jest na czym oko zawiesic i bez tych rozstepow by bylo super
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
mnie rozstepy w ciazy ominely, ale podczas karmienia zrobily sie na piersiach, ale nie martwie sie tym bo i tak jakas miss ze mnie nie bedzie
ale na wszystko sa sposoby np. stroj kapielowy 1-no czesciowy itp... no niestety za niektore decyzje trzeba zaplacic... a skoro mowa o kasie no to tych 10 powtorzen laserem przekonuje mnie by zostawic to tak jak jest :
Milla
Mamy marcowe 06
U mnie identycznie jak u Magdy tylko po karmieniu sie zrobily. Ale to wcale nie musi byc az 10 zabiegów. Zalezy czy sa duze czy male i czy jest ich duzo czy malo. U mnie powoli te rozstepy staja sie niewidoczne wiec moze tez sobie dam spokoj. Zobaczymy. Tragedia to nie jest bo z cyckami tylko sie mojemu G pokazuje i twierdzi ze chyba mam w glowie rozstępy no i mojemu dziecku ktoremu sa one obojętne.
magdalenaB
marcowa mama 06'
:laugh: :laugh:
no wlasnie, po co sobie zycie komplikowac mysleniem o tym.. wazne ze naszym ukochanym sie podobamy, bo to wlasnie dla nich chcemy byc piekne... chyba :
no wlasnie, po co sobie zycie komplikowac mysleniem o tym.. wazne ze naszym ukochanym sie podobamy, bo to wlasnie dla nich chcemy byc piekne... chyba :
Kochane oczywiscie zgadzam sie z wami na piersiach to jeszcze nie katastrofa lecz jesli ma sie je dlugie i bardzo szerokie przechodzace przez caly brzych w dodateku bolace i wygladaja jakby cie ktos pociol siekierka to nie wyglada ladnie wrecz szpecaco!
Mi juz troche zbladly mam nadzieje ze stana sie biale takie jak skora wtedyu bede je opalac.
Jestem jeszce mloda i chce zalozyc niektore ciuchy.
Darek a co do ciebie io uwazam ze 75kg przy taki wzroscie to nie jest malo!akurat wystarczajaco.Bardzo wazna jest tez rzezba prawda?a nie samo ladowanie w siebie odzywek az bedziesz wygladal jak slon
Mysle ze powinienes utrzymywac taka mase aby wiecej nie porobilo ci sie rozstepow chyba to najlepsze wyjscie no i zebys nie spadal z wagi i masy.
Mi juz troche zbladly mam nadzieje ze stana sie biale takie jak skora wtedyu bede je opalac.
Jestem jeszce mloda i chce zalozyc niektore ciuchy.
Darek a co do ciebie io uwazam ze 75kg przy taki wzroscie to nie jest malo!akurat wystarczajaco.Bardzo wazna jest tez rzezba prawda?a nie samo ladowanie w siebie odzywek az bedziesz wygladal jak slon
Mysle ze powinienes utrzymywac taka mase aby wiecej nie porobilo ci sie rozstepow chyba to najlepsze wyjscie no i zebys nie spadal z wagi i masy.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Maggusia, z autopsji wiem, że z czasem rozstępy bledną. Ja mam je już od 11 roku życia, nagle szybko urosłam i się porobiły
I zbledły
Na szczęście w ciąży brzuch został mi oszczędzony
ale za to powstały nowe na udach, pośladkach i na biuście i już widzę, że bledną - to rtylko kewstia czau. No ale fakt- zniknąć, nie znikną 
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
kurczaki, a moje na brzuchu nie bledną... smarowałam je jakiś czas kremem i chyba jaśniały, ale potem odechciało mi się :
szkoda, że nie jestem systematyczna w stosunku do siebie... :-[
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja jest lekko różowa, lekarz zrobił mi cięcie poniżej linii włosów, prawie w ogóle jej nie widać
pobolewa Cię Aniam niekiedy blizna?? (np. na zmianę pogody, albo gdy zbyt dużo nosisz Oleńkę?) - bo mnie tak!
pobolewa Cię Aniam niekiedy blizna?? (np. na zmianę pogody, albo gdy zbyt dużo nosisz Oleńkę?) - bo mnie tak!
reklama
boli mnie jak cos ciasnego nawet na chwile mam na sobie - potem boli dosyc dlugo. No i jak Ola mnie kopnie w brzuch. Od noszenia Oli nie mam zadnych przykrych sensacji, kiedys tak, ale chyba juz sie przyzwyczailam
i nadal nad blizna mam lekko napuchniete cialo- juz nie tak mocno jak na poczatku ale jeszcze jest taki waleczek.
Podziel się: