reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Moja spala dzis 8 h :-)
A ja dziś dałam małemy kawałek bananka tak może pół łyżeczki. Na początku się krzywił ale później zajadał ,aż rzucał na łyżeczkę!

Super wyglądał.
Wygląda na to że przekonał się do nowych smaków jadł już soczek jabłkowy (raczej pił:-)) no i bananek. A w domku czeka jeszcze kaszka bananowa pisze że robi się ją na wodzie. Za kilka dni pewnie w weekend będziemy próbować

Super wyglądał.
Wygląda na to że przekonał się do nowych smaków jadł już soczek jabłkowy (raczej pił:-)) no i bananek. A w domku czeka jeszcze kaszka bananowa pisze że robi się ją na wodzie. Za kilka dni pewnie w weekend będziemy próbować

marta_a
Pazdziernikowa Mama 2008
chyba bylo jednak za mało bo Filip denerwowal sie przy jedzeniuA może nie zanika, tylko trudno ściągnąć bo jest go tak w sam raz?
I jest o odpowiednich porach, do których przyzwyczaiłaś swój organizm?
Patrycja kup na mleku modyfikowanym wtedy tylko woda przegotowana potrzebna;-)magdziunia a jak zrobic kaszke czy kleik bo ja nie mam pojęcia przy karmieniu cycem
Gratulację dla nowego SmakoszaA ja dziś dałam małemy kawałek bananka tak może pół łyżeczki. Na początku się krzywił ale później zajadał ,aż rzucał na łyżeczkę!
Super wyglądał.
Wygląda na to że przekonał się do nowych smaków jadł już soczek jabłkowy (raczej pił:-)) no i bananek. A w domku czeka jeszcze kaszka bananowa pisze że robi się ją na wodzie. Za kilka dni pewnie w weekend będziemy próbować![]()

Dzieciaczki bardzo lubią bananki, bo są dużo słodsze od pozostałych owocków..

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Moja je kaszke bananowa I jak skoncza mi sie zapasy w domu to kupie soczek bananowey i moze bananka :-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja mam kaszkę bananową taką do zrobienia na mleku modyfikowanym, oraz malinową.
Jeszcze nie dawałam a nad bananem się zastanawiałam.
No nic ... te pierwsze eksperymenty z marcheweczką i jabłuszkiem mamy za sobą.
Jak na razie dobrze a mały wczoraj tak rwał się do jedzenia, że szok - chyba mu smakowało
Jeszcze nie dawałam a nad bananem się zastanawiałam.
No nic ... te pierwsze eksperymenty z marcheweczką i jabłuszkiem mamy za sobą.
Jak na razie dobrze a mały wczoraj tak rwał się do jedzenia, że szok - chyba mu smakowało

Podziel się: