Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Limonka - ja tez dalabym popic, ale niektore mamy, poczatki wprowadzania robia z cycem
Gosia - to juz chyba 6 schemat, ktory widze
Wprowadzanie to pikus, przy tworzeniu racjonalnego menu...
Wasze dzieci zjadaja juz cale sloiki? Nie ma zaparc po marchewce?
I tak jeszcze jedno pytanie. Jezeli dziecko toleruje np marchewke i dynie, to w pon dajecie sloik marchewki i np brokul na probe, we wtorek sloik dyni i brokul na probe?
U nas ciezko to nazwac zaparciami, bo owszem zmniejszylo sie do 1 kupy dziennie zrobila sie bardziej 'zbita' julka wklada troche wysilku w zrobienie ale nie meczy sie jakos specjalnie nie placze. Czasem sie zdarzy ze jest jeden dzien przerwy w kupie ale ogolnie robi codziennie.
Ja dzis gotuje zupke z brokulem. Juz ja testowalysmy wiec daje dzis do oporu
Makota. Jak toleruje marchewkę i dynie, to Możesz podać np marchewka dynia i ziemniak, albo coś innego. A najlepiej bez marchewki, co by zatwierdzenia nie było
Dziewczyny z tym glutenem to mówimy o miesiącu życia dziecka czy o skończonym? Dzisiaj w broszurce bobovity ze dzieci na mm od 6 miesiąca życia czyli w naszym przypadku juz. I zglupialam.