reklama

Rozszerzanie diety dziecka

Ja kaszke podaje od czasu do czasu. Kleik tez wsypuje ale nie do każdego mleka. Dziewczyny KP jeśli chcecie dawać kaczki to najlepiej zwykle ryżowe i robić na swoim mleku :)
Jak ja wproeadzalam julce jedzenie to jak juz była oswojona z warzywem to tego samego dnia dawalam np owoc na sprobowanie.

reklama
Ej... A u nas jest skaza bialkowa... Lekarzem nie jestem, ale jak bylam mala, mialam skaze na zgieciu rak i kolan. Adas ma to samo :/ kojarze to z kaszka mleczno-ryzowa. Je ja od 3 tyg. Teraz wieksze ilosci. Pewnie bedziemy musieli montowac kaszki na mm bez bialka...

Lilla - znajac Zole - bedzie ;)

Uuu, to niefajnie...

U nas po morelkach danych w wigilię wczoraj trzy kupy... Dziś żadna. Jutro podaje gruszki. Po woli, bardzo po woli rozszerzamy, nie spieszy mi się...Ale dziec lubi i wsuwa wszystko, opłatek jej smakował bardzo :-)

reklama
GiB- te bez mm na samej wodzie sa bez sensu, a ja swojego mleka nie mam jak odciagac :/ widzialam nestle expert - tam sa jakies na mm dla alergikow i chyba dla "skazanych" tez

A nietoleracja warzyw lub owocow czym sie objawia? Piardy i kupy? To i przy kp moze byc i wydaje sie normalne:/

Dasiowe kupy ida po owocach

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry