Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pola ja dałam zwykłą manną na wodzie z bananami (poszłam za nowymi wytycznymi - wcześniej nie było żadnej reakcji alergicznej na gluten, więc dałam trochę więcej do zjedzenia). I kupiłam już zwykłą kaszkę kukurydzianą Kupca i zamierzam ją w przyszłości podać :-)
Dziewczyny wczoraj dalam pierwszy raz miesko. Tak 1/3 sloika z indykiem i dzisiaj podam reszte i co mam zrobic kilka dni przerwy przed wprowadzeniem nastepnego mieska?
Kornela, ja też wczoraj dałam mięsko po raz pierwszy. Słoiczek dynia, ziemniaki i indyk. Chciałam dać pół słoiczka ale zjadł cały! Dziś zamierzam dać mu to samo, a jutro lub pojutrze dam coś innego.
Dziewczyny mięso 3-4 razy w tygodniu. Jak wprowadziłyście dany rodzaj mięsa to tak jak z każdym innym nowym składnikiem. Radziłabym odczekać te kilka dni i zobaczyć czy nie wystąpi reakcja alergiczna, zanim się nie wprowadzi nowy składnik.