Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas na początku też bywało różnie ale od jakiegoś czasu Misia zasuwa aż miło, zjedzenie słoiczka 130 zupki zajmuje około 5 minut ale jeśli jej nie smakuje lub ma dość to zaciska usta i nie ma opcji żeby jej coś wcisnąć więc jej nie zmuszam żeby jedzonko jej się dobrze kojarzyło 
Rysica a to nie jest tak, że ona jeszcze nie jest gotowa na nowości?
Może to dla niej za wcześnie i tyle?
Może warto poczekać by się zaczęła interesować jedzeniem i dopiero wtedy jej coś podać?
Rysica może Pamka ma rację... spróbuj jej zostawiać troszkę jedzonka na ustach czy w buzi żeby zlizywała i smakowała i może jak zechce to sama buzię otworzyu nas na początku też bywało różnie ale od jakiegoś czasu Misia zasuwa aż miło, zjedzenie słoiczka 130 zupki zajmuje około 5 minut ale jeśli jej nie smakuje lub ma dość to zaciska usta i nie ma opcji żeby jej coś wcisnąć więc jej nie zmuszam żeby jedzonko jej się dobrze kojarzyło
![]()
Dzisiaj wieczorem zjadł też trochę kleiku ryżowego, w którym przemyciłam trochę jabłek - chcę go powoli przyzwyczajać do kolacji podawanej łyżeczką. Ale na razie nie zdecydowałam się na kaszki, wolę zwykły kleik bez cukru z dodatkiem jakichś owoców.