Kluliczek
Babka z laską
a próbowałaś dynię z ziemniaczkami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te najmniejsze sloiczki hippa pierwszy smak sa po 39pensow czyli jakies 2-3zl, a wieksze ok 50pensow. Ale na te ceny to chyba nie duzo, a ile kosztuja w POlsce bo kompletnie sie nie orientuje, i ile np kosztuja kleiki ryzowe, bo tu w polskim sklepie sa po 1,70 czyli ok 10zl za torebke.Ja podaję jeden posiłek bezmleczny i trochę soku (rozcieńczonego wodą).
Olineczka, a ile tam w tym Londynie kosztują takie słoiczki? Pewnie majatek??
Tutaj polecaja kleik ryzowy bez dodatkow, sa firmy hipp nazywaja sie baby rice, tylko ze mojemu Dawidkowi kompletnie nie smakowaly. Ja zarejestrowalam sie na stronie hippa i dostalam rozne reklamowki, miedzy innymi ten kleik i cala rozpiske z daniami na pierwszy miesiac. Dzieki temu mialam jakies pojecie od czego zaczac, ale tu na forum mysle dowiesz sie najwiecej, jednak najlepsza rada jak na wlasnej a raczej dzieciecej skorze sprawdzonatak ładnie opisujecie co Wasze pociechy jadły że żal mi córci że tylko na cycku, wprowadze jej jakieś danie tylko nie wiem jakie na początek może Wy majowe mamy mi podpowiecie:-)
Aletko super przepisy i ile ich normalnie, ale dzieci beda miały dobra diete
Myśle moze że kleik ryżowy ale jaki smak jest dobry na poczatek i o jakiej porze go dać w dzien czy na wieczór?