Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

cala szuflade mam tych sloiczkowKrzeselko juz mamy ale zaczniemy go uzywac jak Jasio bedzie dobrze siedzial dopiero.
Aha - ten deserek gerbera w ktorym znaleziono szklo i ktore wycofano to jablko z brzoskwiniami ale my takich nie mamy chyba jeszcze bo sa od 6 miesiaca.
Szczegoly sa na stronie gerbera ( Gerber )
A propos gerbera to jest konkurs z wyslaniem 20 etykiet gerbera i mozna wygrac samochod - betka - do dziela :-)

Co do deserków Gerbera, to traktuje je jak gęsty sok - dodaję trochę wody i podaję ze smoczka. Nie mam cierpliwości do karmienia łyżeczką bo zdecydowanie za rzadkie 

Za to fajna jest frutapura z bobovity - mały nie upaćkany za mocno, no i mu bardzo smakuje![]()
Mai wczoraj wogóle nie podszedł kleik ryżowy zajdla 3 łyżeczki ale z taką miną jakby miala zaraz zwymiotowac i jak chciałam dac jej 4 -tą łyżeczkę to zaczeła wrzeszczeć, dziś jadła bananka z jogurtem hippa ze słoiczka i bardzo jej smakował, zadowolona z checią otwierała dziubek, jutro dam jej jeszcze raz to samo bo zostało w słoiczku. Później dzień odpoczynku od nowości i znów coś wymyślę, chyba dam jej marchewkeżania- i jak tam po kolacji córeczki? jeżeli miałaby problemy to proponuję na przyzwyczajenie sie "3".