Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny które podawały mięsko codziennie niech się nie martwią bo u nas można je podawać właśnie codziennie a nawet jest zalecane, ma juz od 6 miesiaca byc obiad tzn albo drób albo rybka albo łagodne mięsko i zalecili mi podawanie dwóch poiłków innych tzn i warzywka z mięskiem i deserek a od 8 miesiąca mozna podac już kanapkęchlebek masełko i delkatna konfiturka pokrojona na małe oczywiście kawalątka dwa razy dziennie.
A i tak nie ma jak mamy intuicja wkońcu to my znamy wlasne dziecko najlepiej i tak naprawde to my wiemy co już można a czego jeszcze nie;-).

Dziewczyny które podawały mięsko codziennie niech się nie martwią bo u nas można je podawać właśnie codziennie a nawet jest zalecane, ma juz od 6 miesiaca byc obiad tzn albo drób albo rybka albo łagodne mięsko i zalecili mi podawanie dwóch poiłków innych tzn i warzywka z mięskiem i deserek a od 8 miesiąca mozna podac już kanapkęchlebek masełko i delkatna konfiturka pokrojona na małe oczywiście kawalątka dwa razy dziennie.
A i tak nie ma jak mamy intuicja wkońcu to my znamy wlasne dziecko najlepiej i tak naprawde to my wiemy co już można a czego jeszcze nie;-).
niestety brzuszek Michasia ma jakies ale i jak miesko codzennie to wtedy nie ma kupek :-)
i musze powiedziec, ze bardzo mu smakuja 
, np rosol, pomidorowa ostatnio probowal kalafiorowej :-) Ale zgarnelo mi sie od matki, że sie doigram nie przespanej nocy jak go brzuszek rozboli :-|
) ale jest jeszcze za maly na takei nowosci bo byly tam dosyc duze kawalki i pomimo tego ze mu to jeszcze raz rozgniotlam widelcem, to niestety co chwile robil taka mine do wymiotow (otwieral buzie w bardzo charakterystyczny sposob...
). Jednak wrocimy do calkowitych papek jeszcze, choc ten sloiczek byl od 6 miesiaca nibyDzis Jasio na obiad dostal pol duzego sloiczka z Bobovity - bukiet jarzyn ze zlotym kurczakiem (co za nazwa...) ale jest jeszcze za maly na takei nowosci bo byly tam dosyc duze kawalki i pomimo tego ze mu to jeszcze raz rozgniotlam widelcem, to niestety co chwile robil taka mine do wymiotow (otwieral buzie w bardzo charakterystyczny sposob...
). Jednak wrocimy do calkowitych papek jeszcze, choc ten sloiczek byl od 6 miesiaca niby
Docenił mamusi starania ;-)
Kiedyś samo jabłuszko lub jabłuszko z gruszką dawałam to nie chciał (a ze słoiczków jak najbardizej
). A dziś jabłko w połaczeniu z marchewką bardzo posmakowało :-)
Aż musiałam biec po dokładkę do kuchni
jesli cos jest nie tak to wypluwa, czasem sie zakrztusi ale staram sie pilnowac go bo mam na tym punkcie bzika :-( u nas w rodzinie był przypadek ze zakrztuszenie doprowadziło do śmierci 8 miesięcznego dziecka :-(
ostatnio dostał nawet z naszego talerza ziemniaczka z fasolka i odrobina schabowego bez panierki - jadł az mu sie uszy trzesly