Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na życzenie baba.j.agi zakładam nowy wątek.
Od wczoraj Piotrek jest bez cyca i zdaje się tego wogóle nie zauważać. W nocy, której się najbardziej bałam, wydoił butlę mleka i poszedł spać dalej. Ja zamiast się cieszyć, że poszło to bezboleśnie siedzę i beczę, że mnie syn nie kocha i wcale nie potrzebuje :-( Podsumowując: dziecko szczęśliwe a mama wymaga terapii![]()
Nie dawaj znów jedzenia jak się budzi po pół godziny, bo napewno nie jest głodny. Raczej coś do picia skoro smoczka nie używa.
gosiu czyzbys odstawiala przez podwyzszony hormon tarczycy ??
paskudztwo czesto doaje znac o sobie po pol roku od porodu. Bratowa małą tez musiala odstawic drastycznie, ale nie musiala brac lekow. lekarz stwierdzil ze jak przestanie karmic to TSH samo sie unormuje.
prze dobrych pare miesiecy nie m ogła przy malej bez bluzki chodzic. I przy odstawianiu bral udzial brat. wieczorne karmienie i usypianie przejął on do czasu az mała zaakceptowała butle.