• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

rozszerzanie diety naszych maluszków :)

tak, odkąd Patryk je z nami obiady (i nie tylko...) to poprostu dania które przygotowuje, poprostu znacznie mniej sole )(praktycznie symbolicznie) przyprawiam wszystko pod niego ale jego hitem są ogórki kiszone, po których nic mu nie jest ale staram się mu ich jednak nie dawać tak często jakby tego chciał, zupe ogórkową to by chyba jadł codziennie, miłość do kiszonych ogórków odziedziczył chyba po swojej siostrze, bo córka to też pies na ogórkową... :tak:

reklama
ogorkowa to ja bym chetnie zjadla, tylko cos kiszonych ogorasow tutaj dostac nie moge:baffled: :angry:ratunku na pomoc!!!

Sönni dostal dzisiaj rano plasterek szyneczki do reki, robilam sobie kanapke to takim wzrokiem patrzyl, ze odmowic mu nie moglam:-D Zjadl wszystko w tempie blyskawicy:tak::-D

zielono mi - brak ogorkow kisz. moze dlatego, ze sa one uznawane w ue za produkt gnilny czy cos takiego:-D:-D a w pl sie ludzie tym zgniłkiem zajadaja i zyją:-D

marti - akurat dzis mialam tlyko maslo, bo tak: jajka kisza sie w lodowce 2 tyg, wiec ich nie dam, sama nawet nie zjem, pyry kisza sie tez z tydzien, wiec nawet nie zaglądałąm do wora tlyko wyrzuciłam.

ale w koncu ubrałam kapsia i poszlam do osiedlowego sklepu, bo od kilku dni maja tam słoiczkowe zarełko:-D:-D i mi sie o tym przypomnialo. tlyko, ze słoiczki dla 5 miesiecznych dzieci, wiec nawet kacper nie poczułby, ze jadł, wiec dodałam kaszy jęczmiennj i zajadał sie mocno.

Od 1 marca przestałam karmić Maksie, ale on się wcale tym chyba nie przejął, butelka mu odpowiada. Szczerze mówiąć to ja to bardziej przeżyłam, było mi bardzo smutno.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry