Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ogólnie jest wielkim pożeraczem warzyw i owoców. Z mięsem bywa różnie, zjada wędlinkę z "owocami" (tzn. wędlinę z warzywami jest taka). Dostęp do słodyczy ma, nie mamy czegoś takiego jak jeden dzień w tygodniu na słodycze. Owszem, ma czasem dzień, że zażerałby się słodyczami, ale to zdarza się raz na jakiś czas. Teraz np. dostał kinder niespodzianki. Czekolada wala się po domu, bo on nie zje, ale zabawki są jak najbardziej ok.
Rodziców nauczyłam, że zamiast słodyczy przynoszą pomidorki koktajlowe, choć moja mama czasami bywa niereformowalna i przynosi słodkości. Patrząc jak Julek stara się wyrwać nam nasze jedzenie z ręki lub z talerza zdecydowałam się choć w części stosować do zasad BLW. Podpowiedzcie mi co mogę podać w pierwszej kolejności i w jakiej formie.
Aż mi się odechciało gotować, bo zje z ledwością pół normalnej porcji i wrzask. CZekam z niecierpliwością albo na nowe zęby albo to tylko taka faza jej samo przejdzie. Kupy się przez to rozrzadziły no bo same mleko i owoce tak działają