reklama
Karolinkaz
Ten dzień już niedługo!:)
Tonya
Zadowolona z życia :)
Z Majeczki też słodziak straszny :-)
Karolinkaz
Hm... Mam mały problem z psinką. Zawsze kiedy się cieszy albo boi to popuszcza, ja rozumiem gdyby była mała ale ma juz ponad rok. Byłam ją szczepić i lekarz powiedział mi, że to mogą być początki epilepsji... Ale ja mu nie wierzę, chodzę tam tylko na szczepienia. Nie wiecie co to może być?

Hm... Mam mały problem z psinką. Zawsze kiedy się cieszy albo boi to popuszcza, ja rozumiem gdyby była mała ale ma juz ponad rok. Byłam ją szczepić i lekarz powiedział mi, że to mogą być początki epilepsji... Ale ja mu nie wierzę, chodzę tam tylko na szczepienia. Nie wiecie co to może być?![]()
Moich rodziców jamniczka ma tak samo. podobno to bardziej problem psychologiczny..do behawiorysty poradził się udać;-)
Tonya
Mam koleżankę z jamnikiem całkiem już dorosłym (parę lat ma) i dokładnie tak samo się zachowuje i nie ma żadnej epilepsji...może jamniki tak mają?
Karolinkaz
No dla mnie to dziwne... Miałam 11 lat jamniczkę wcześniej i zdarzało jej się ale jak miała kilka miesięcy... Przesada latać tak z mopem jak ktoś przyjdzie... A jak urodzi się mała i po jakimś czasie będzie raczkować... Hm... wolę nie myśleć... ;]
Marcelinaa
Fanka BB :)
Jamniory tak mają.
Suczki w ogóle często słabe psychicznie innych ras też.
Przeważnie się z tego wyrasta.
Mojej koleżanki jamniorka ma 4 lata i zaczyna przestawać
Przede wszystkim- olewać i nie witać.
No i behawiorysta też nie zaszkodzi.
Suczki w ogóle często słabe psychicznie innych ras też.
Przeważnie się z tego wyrasta.
Mojej koleżanki jamniorka ma 4 lata i zaczyna przestawać

Przede wszystkim- olewać i nie witać.
No i behawiorysta też nie zaszkodzi.
reklama
Tonya
A co poradzicie na liniejącą kotkę rasy półdługiej, włosy mam dosłownie wszędzie, unoszą się w powietrzu i opadają np. na blat kuchenny...jak do tej pory dało się żyć z codziennym odkurzaniem i szczotkowaniem kota, ale jak mały zacznie raczkować za rok to będzie problem...pewnie nie raz naje się włosów kocich...