reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Ło matko! Karlam, ależ ten Michaś to normalnie expresem z tego łóżka złazi!:szok::-D:-D naprawdę Szybki Bill z niego!

Elcia- Gratki dla Filipka, no no... już sam zaczyna pomykać...baaaaadzo szybko, no ale co się dziwić: zdolny chołopaczek z niego przecież:tak:

Antosiowa mama- ale się uśmiałam!! No niezły numer z tymi drzwiami, nie ma co:-D

Moja Ewelcia to raczej raczkowanie przeskoczy, lubi stać albo łazić przy czymś, a najlepiej jak się ją za łapki prowadzi, ale jak próbuje raczkować to jej się rączki uginają i ląduje na brzuszku. Nieźle jej też wychodzi gruzienie mamy w cycek..... kurcze, chyba naprawdę przestanę ją karmić, tylko, że ona za chiny nie chce pić sztucznego mleczka, pluje nim na odległość:oo2:

ależ styczniowe dzieciaczki są zdolne:tak:
Roskzo ostatnio potańcuje, znaczy podryguje w rytm muzyki:tak:
a dziś mnie zaskoczył. Wlazł na sofę ( na której nie było jeszcze poduch do siedzenia) i stanął przy oparciu i zaczął hmmm dyrygować długopisem:szok:
z tym,że on jeszcze nie umie bezpiecznie z kanapy schodzić.

U NAS ARYAN NIE UMIE WCHODZIC NA LOZKO ANI Z NIEGO SCHODZIC :no:POKAZYWALAM MU JUZ JAK TO SIE ROBI ALE ON JAK GO POLOZE NA LOZKO TO SIE TURLA I GDYBY MNIE NIE BYLO TO BY ZAWSZE LADOWAL NA PODLODZE:tak:ALE MYSLE ZE Z CZASEM PODLAPIE O CO CHODZI:-)

muszę się Wam pochwalić bo chyba zaraz oszaleję z radochy!! jakieś 10 minut temu Michaś sam przeszedł około metra od łóżka do tatusia :-) zrobił około 5 - 6 kroków!!! :tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak:

probowalam to sfilmowac ale on jest dla mnie za szybki hhehehe ;-)
cos tam mis ie ujac udalo, ale to juz nie to samo co te pierwsze 6 samodzielnych krokow!!!

muszę się Wam pochwalić bo chyba zaraz oszaleję z radochy!! jakieś 10 minut temu Michaś sam przeszedł około metra od łóżka do tatusia :-) zrobił około 5 - 6 kroków!!! :tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak:

probowalam to sfilmowac ale on jest dla mnie za szybki hhehehe ;-)
cos tam mis ie ujac udalo, ale to juz nie to samo co te pierwsze 6 samodzielnych krokow!!!
:szok::szok::szok::szok:
Wielkie brawa, graty i buziak dla Misia. Jest boski:tak::-)

reklama
Do góry