reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Woooow... :szok:
Lauruniu super!!!
Julci tez oczywiscie gratulujemy,
i chwalimy sie, ze zaczynamy rowniez trenowac. :tak: Narazie stoimy tak okolo 20-30 sekund, ale z dnia na dziec jest coraz lepiej. :tak:

Laurunia super pieknie ci wychodzi to chodzenie tylko patrzec jak zacznie biegac po calym mieszkaniu. Ja tez musze sie pochwali ze Hubercik pieknie chodzi trzymany za reke. Stoi tez ladnie sam ale gdy tylko sie zorientuje ze niczego sie nie trzyma to robi bach na podloge:-D:-D:-D.
Gratulujemy wszystkich nowych umiejetnosci.

Dziwczyny bo te nasze styczniaki to są wszystkie PRZEzdolniachy!!!

Zuzanna tez juz sama chodzi - potrafi zrobić zupełnie samodzielnie juz 10-15 kroków. Bez trzymania się czegokolwiek, bez trzymania za rączki.
Niestety, uda sie nam nagrac ja pewnikiem dopiero w sobote, bo dopiero wtedy bedziemy cały dzien w domu.

buuuu!!! wasze dzieciaczki już łażą, a mój leniuszek tylko stoi przy meblach, kręci dupką i nie ma ochoty się z tamtąd ruszać......:-(

reklama
Do góry