reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Elma na sportowej torbie mojego chlopa. :-D Ma tam ubranie sedziowskie, bo jakies mecza ma na hali, no i oczywiscie skoro mecze sa 2 razy w tygodniu, to sie torby nie oplaca do pokoju przeniesc i schowac. :wściekła/y:
no ale wczoraj juz wyniosl i schowal, chyba sie wystraszyl :tak:

Najlepsze jest to, ze mamy takie niskie okna, ze Robert bez problemu widzi co jest za nim, a jak sie na torbe wdrapal to nic nie widzial, bo mam firanke na dole okna. :tak:

reklama
Brawo Aryanku!!!!!! :-)

My juz całkiem spoko deptamy. Przy tym kucamy, siadamy w kucki i na pełnej predkosci wstajemy by leciec dalej :-)
I usiłujemy złapac jezykiem płatki sniegu:-D

Czesc, wasze dzieci juz same zaczynaja chodzic a moja wczoraj zaczela namietnie wstawac przy wszytskim czym sie da, do tej pory zdazalo jej sie raz na jakis czas. Wczoraj nawet stanela opierajac sie o stol tylko jedna reka. Niestety przy okazji zaczyna nas ostro terroryzowac. Jak cos jej sie nie podoba to jest krzyk albo placz >_< No a dzis bawilysmy sie w masz i daj. Jak wyciagalam reke i mowilam daj to ona kladla mi na rece to co akurat w niej trzymala.

reklama
Do góry