reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
agniszka- jakie śliczne małe czupiradełko:-D:-D:-D:-D:-Dminka do schrupania:tak::tak::-D:-D

Ja wczoraj puściłam Oli kasetę z czasów gdy była taka jak Ewelinka (dokładnie, bo film był z grudnia, ale Ola jest z lutego ) , bo ciągle teraz chce być dzidziusiem i mówi, że nie pamięta tego, że kiedyś była taka maleńka jak siostrzyczka. No i okazało się, że Olka w wtedy już normalnie chodziła, zaczynała gadać, pokazywała przedmioty, ustawiała klocki jeden na drugim, itp.. Krzychu spojrzał na Ewelkę i mówi:" oj ty moja bidulko, to ci dopiero siostra poprzeczkę ustawiła!"

Karolinka jest bombowa. A jaką fajową czuprynkę ma :-D:-D:-D

Xandii A jaka była reakcja Oli jak siebie samą zobaczyła?

Wielkie brawa dla małych zdolniachów :tak::-D:-D:-D:-D

Witek dzisiaj fiknął mi koziołka z przewijaka prosto do łóżeczka :szok::wściekła/y: Płaczu było co niemiara i ma malego guza na czole, ale to raczej od zabawki która leżała w łóżeczku :baffled:

Kasiulka ... :-D:-D:-D:-D:-D REWELACJA!!!!! Roszko wygląda tak jakby był dj'em i stał za deckami miksując muzykę :-D;-). Po prostu bomba :-D!!!!.

reklama
Do góry