reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Brawo, brawo Styczniowe Zdolniachy

My portafimy pokazac "nie ma" i schodzic z lozka tylem. Narazie jeszcze z asekuracja, ale wszystko Robert robi sam.
Poza tym lata za mna i wola mama - nareszcie :tak:, wola tata, choc czasami nie do konca chodzi o Piotrka. No ale o mame to ja tez musialam niezle powalczyc, wiec niech sie chlopina troche wykaze. ;-)
Wie co to "am" i nawet wola jak juz jest pora karmienia, a ja sie grzebie z podgrzewaniem jedzonka.
Jak mowie, ze idziemy "papa" to podchodzi do mnie i czeka az Go wezme na rece i zaczne ubierac.
Wie gdzie misiu ma oczko ( ale tylko jeden misiu, jak mu dalam innego to byl zdziwiony i szukal tego oczka :dry:)
Potrafi ladnie wrzucac zabawki do pudelek, wyrzucac zreszta tez. :laugh2:

Narazie chyba tyle. Ostatnio tyle nowych rzeczy w krotkim czasie zaczal robiec, ze ciezko zapamietac.
Wasze dzieciaczki tez tak teraz gonia z rozwojem?:szok: Bo ja to w szoku jestem, normalnie codziennie zauwazam, ze nauczyl sie czegos nowego. :tak:

aph :-D nie wiem jak twoj Robson, ale Zuzka jest bardziej na etaspie wyrzucania zabawek niz wrzucania. Codziennie z samego rana robi czystke w kojcu. To jest jej pierwsze zajecie jak dla mnie picie kawy :-D

U mnie to samo z zabawkami,pierwsza rzecz jaka musi zrobic to rozwalic wszystkie puzzle piankowe:wściekła/y:.Juz znam je na pamiec jezeli chodzi o ukladanie.Na poczatku sprzatalam zabawki po nim co chwile,terak po paru probach sprzatniecia rezygnuje i tak leza caly dzien na podladze.Juz nieraz bym wygrzmocila na nich,zastanawiam sie tylko jak Dominik jest w stanie przemieszczac sie miedzy nimi:confused:.

Nareszcie mamy się czym pochwalić!!:tak: Elisia od piątku samodzielnie stoi, i to coraz dłużej, a wczoraj się odważyła i zrobiła dwa kroczki!!!:tak::-)

Dominik dzisiaj zrobil samodzielnie pare kroczkow:tak:.W dodatku mojemu mezowi udalo sie nagrac filmik:-D:tak:.

ImageShack - Hosting :: s6002621us5.flv

Wielkie gratulacje dla nowych umiejętności Ewelinki i Dominisia :-D:-D:-D

Witek w poniedzialek sam otworzył u babci drzwiczki od komody, w której jest porcelana :szok::-D:-D:-D:-D:-D Oj, babcia będzie musiała uważać :tak::-D Zabawki uwielbia wyciągać ze swojego pojemnika, oraz robić porządek w pieluchach zarówno tetrowych jak i w pampersiątkach :tak::-D Z namiętnością mówi tata, nawet na śpiku :-D i mama jest tylko wtedy, gdy dzieje się już coś naprawdę złego. Przez to, że co chwilę klęka i czasem jeszcze straci równowagę to ma już trzy siniaki na głowie :szok: A raczkowanie wychodzi mu coraz lepiej :tak: Czy wasze dzieci też mają zimne rączki jak raczkują? Bo Witek ma wręcz lodowate i nie wiem co z tym zrobić, a dodam że nie jest mu zimno :no:

reklama
Do góry