reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

No właśnie ja tez myślę , ze miseczka już dawno na wysypisku bo Emilka ma nawyk wynoszenia miseczek do kuchni a śmieci wyrzuca do kosza............ile łyżeczek wylądowało w zsypie razem z pudełkiem po serkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no cóż trzeba sie wybrac na zakupy :-p

reklama
Filip śmieci do kosza nie wyrzuca, ale za to z kosza owszem, jak juz ma dostep do kosza:baffled:. bo generalnie mamy zamontowana bramknę do kuchni, bo młody naumiał sie właczać piekarnik:angry:
ale chowa co da rady po szyfladach, szafkach, do pralki, za wersalkę.
ost dzwoni mi tel, a ja nie mam pojęcia gdzie on. znalazłąm za skrzynką komputera, telefon był zamaskowany kablami,
aha, czasami zarza mu sie gadac przez sen, dzis np ja juz usypiam, i słysze ze Filip gada "a to tu". ide pocichu do niego, a on w najlepsze śpi, nawet sie nei wierci

Antek też gada przez sen, potrafi nawet pół godziny nawijać "tatata titi triti..." Niestety w końcu sie wybudza tym gadaniem:wściekła/y: i mamy godzinna pauzę w spaniu:crazy:

no to Aryan jak spi to czasem sobie spiewa aaaaaa lalalala :-D:-D:-Dale cale szczescie nie wybudza sie:tak:

A moje dziecko pokazało dziś swą nową umiejętność ... okrzyk zazdrości :szok::dry: Była u nas moja siostrzenica i jak Amelka przytuliła się do mnie to Witek wrzasnął, zawołał mama i w ryk :szok:;-) No w końcu usłyszałam od niego mama po tej mojej nieobecności :tak::-D

MONISIU JAK SUPER!!!!
ja też uwielbiam jak moją Klaudusia mówi do mnieto piękne słowo "mama"...zresztą chyba kazda z nas...prawda Dziewczynki???!!!!:tak:

Widzisz Monia, doczekałaś się.

Emilka dziś cały dzień powtarzała nie nie nie nie nie........
W nocy nic nie mówi tylko czasem się śmieje albo pochlipuje. Oczywiście jak śpi, co niestety jak wiecie dość rzadkie.

reklama
Macie rację :tak: Usłyszeć słowo mama po tak dlugiej i niebyt przyjemnej przerwie to prawie tak samo cudowne jak usłyszeć je od dziecko po raz pierwszy :-D:-D:-D:-D

Do góry