geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Jeszcze jedna historyjka mi się przypomniała, jednego razu w Brodnicy byli z nami znajomi z 2,5 letnią córeczką i jak Nikuś się szedł kąpać to ona wykrzykiwała "ojejku on ma robaka, robaka!" 

.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic z tych rzeczy kochana...słuchaj a Antoś ma jakąś przytulankę na nocmoże ona mu się gubi w nocy Emila tak ma .........i wtedy dramat .........a może "coś" zobaczył
albo was usłyszał.....i mu zostało w głowie ...........
To raczej nie jest kwestia łóżka, bo do tej pory wszystko było ok. Teraz nawet jak chce go położyć na naszym to i tak jest źle. Myślę, że tu chodzi o sam pokój... tylko co jest nie takKurcze Antosiowa a może on tego swojego nowego łózka nie lubi, bo to faktycznie dziwna sprawa
Nic z tych rzeczy kochana... jak na razie nie mam do tego głowy
. Naprawde nie wydarzyło sie nic co mogłoby go wystraszyc
. Przytulanki nie ma, bo nigdy go takie rzeczy nie pociągały.